– Είμαι πάντα στην διάθεσή σας εαν βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο που γνωρίζετε ότι με την κατάλληλη βοήθεια θα προχωρήσετε παρακάτω σε κάτι καλύτερο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις συνεδρίες μου και το πώς δουλεύω με τους ανθρώπους εδώ. 
– Επίσης τώρα τον Μάϊο οργανώνω ένα ιδιαίτερο retreat με τίτλο“Δι – Άνοιξις” που ο σκοπός του είναι η βαθιά ενδοσκόπηση και η υποστήριξη σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Το χαρακτηρίζω ιδιαίτερο λόγω της πληρότητας του προγράμματός του που συνδιάζει το coaching, με τον διαλογισμό, την yoga, την αποτοξίνωση από την τεχνολογία, την αφωνία και την νηστεία σε σώμα και νου. Νηστεία με την έννοια ότι για να κάνεις χώρο σε κάτι καλύτερο, χρειάζεται να εξετάσεις και να αποβάλεις αυτό που δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει. Είναι επομένως ένα retreat στο οποίο θα γίνει επιτόπου δουλειά που θα σας οδηγήσει σε έμπνευση και θα σας δώσει στρατηγικές για να κάνετε θετικές αλλαγές. Οι θέσεις κλείνουν γρήγορα. Δείτε περισσότερα εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 
Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο που παρέχεται σε αυτό το άρθρο ή σε οποιοδήποτε άλλο υλικό σε αυτήν την σελίδα δεν προορίζονται και δεν πρέπει να θεωρούνται ως ιατρική συμβουλή ούτε οι πληροφορίες υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική τεχνογνωσία ή θεραπεία.

Δείτε επίσης: