MINDSET COACHING & MENTORING

Corporate well-being programs

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ – ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΞΕΛΙΞΗ

Tο well-being είναι πυλώνας ανάπτυξης τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τις επιχειρήσεις.

Η επιτυχία και η ευεξία είναι δύο έννοιες που υποστηρίζουν και συμπληρώνουν η μία την άλλη.  Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, ο μέσος εργαζόμενος αφιερώνει καθημερινά περισσότερο από το 50% της ενέργειάς του στον χώρο εργασίας του. Σημειώνεται επίσης ότι οι ικανοποιημένοι και οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι 13% πιο παραγωγικοί.

Προκειμένου μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον οι άνθρωποι να αισθάνονται καλά τόσο σε σωματικό, όσο σε νοητικό επίπεδο, χρειάζονται εργαλεία. Είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν μεθόδους που τους δίνουν την δυνατότητα: 

  • να φροντίζουν για τις ανάγκες τους μέσα από ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα που ευνοεί την αρμονία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής  

  • να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν 

  • να αποφορτίζονται αποτελεσματικά από το στρες

  • να αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους

  • να κάνουν σωστή διαχείριση της ενέργειάς τους

  • να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις αλλαγές

  • να έχουν αυτοπεποίθηση και ανθεκτικότητα στις προκλήσεις

  • να επικοινωνούν επιδέξια με τους άλλους 

Οι ευδιάθετοι και παραγωγικοί άνθρωποι που αισθάνονται σιγουριά για τον εαυτό τους, είναι βέβαιο ότι σχηματίζουν πιο δυνατές, πιο αποτελεσματικές και πιο επιτυχημένες ομάδες. Με αυτό τον γνώμονα, ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης έχει σχεδιάσει και προσφέρει καινοτόμα και δυναμικά προγράμματα. Είναι δομημένα έτσι ώστε να βελτιώσουν την νοοτροπία και την ψυχολογία κάθε επαγγελματία ατομικά, κινητοποιώντας τον και βοηθώντας τον να αναδείξει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο χαρακτηρασ των προγραμματων

Τα προγράμματα αυτά έχουν τον χαρακτήρα group coaching. Προσφέρουν πρωτότυπες, εκπαιδευτικές και διαδραστικές εμπειρίες με σκοπό την αυτοβελτίωση, το well-being και την καλλιέργεια επικοινωνιακών δεξιοτήτων.  Όλα τα προγράμματα προσφέρονται από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη προσωπικά είτε διά ζώσης, είτε σε μορφή webinar. Η μοναδική μεταδοτικότητά του, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των μεθόδων που έχει αναπτύξει μέσα από την πολυετή εμπειρία του, εμπνέει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν βελτιωτικές αλλαγές άμεσα.   Ίσως είναι “εύκολο” να μιλάει κανείς για ευεξία, λειτουργικότητα και καλή επικοινωνία, σε επίπεδο όμως εταιρικής εκπαίδευσης η αξία βρίσκεται στα αισθητά, χειροπιαστά αποτελέσματα. Τα προγράμματα έχουν σκοπό, όχι απλά να εμπνεύσουν, αλλά να παρουσιάσουν εργαλεία άμεσης εφαρμογής που δίνουν πραγματικές λύσεις στις προκλήσεις που βιώνουν οι εργαζόμενοι. Απευθύνονται σε κάθε μέλος της ομάδας σας ή της εταιρίας σας, από τον Γενικό Διευθυντή έως τον ασκούμενο υπάλληλο.  Με την δυνατότητα προσαρμογής της ύλης στα ζητούμενά σας, τα προγράμματα αυτά υποστηρίζουν την ενδυνάμωση της σωματικής, νοητικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων κάθε βαθμίδας και εμπειρίας, καθώς και την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους. 

ΟΙ 5 ΠΥΛΩΝΕΣ TOY ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ WELL-BEING

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα εταιρικού well-being, ικανό να δημιουργήσει χειροπιαστή θετική αλλαγή, είναι απαραίτητο να λαμβάνει υπόψη του, τους βασικότερους πυλώνες της ευημερίας, τόσο σε ατομικό όσο σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα προγράμματα του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη στηρίζονται  στους εξής πυλώνες:

Επιλεξτε το προγραμμα που σας ταιριαζει

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστούμε ώστε να ενδυναμώσετε το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, δείτε εδώ τις διαθέσιμες επιλογές προγραμμάτων αναλυτικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now