Κωνσταντινος χαραντινιωτησ

ποιος ειμαι

Γεια σας, 

Το πάθος και ο σκοπός μου είναι να βοηθάω ανθρώπους, με το να μοιράζομαι αξιόπιστους τρόπους και εργαλεία που κάνουν την ζωή μας καλύτερη.

Έχω εκπαιδευτεί σε μεθόδους και επιστημονικά πεδία που όλα μαζί συγκλίνουν σε ένα πράγμα. Στην ευεξία και την ευημερία μας. Η διαδρομή μου ξεκίνησε 30 χρόνια πριν ως σπουδαστής της επιστήμης της κίνησης και της φυσικής αγωγής. Παράλληλα ήρθα σε επαφή με την φιλοσοφία και πρακτική της Yoga. Όταν βρέθηκα στις HΠΑ ως συνέχεια των σπουδών μου, άδραξα την ευκαιρία να διδαχθώ και να μάθω πώς να διδάσκω Yoga, δίπλα σε αξιόλογους δασκάλους. Η μαθητεία μου συνεχίστηκε στην Ινδία, στο Νεπάλ και στην Ταϊλάνδη. Κατά την παραμονή μου στην Ανατολή εμπλούτισα τις γνώσεις μου σπουδάζοντας Ayurveda και εμβάθυνα στον διαλογισμό, αλλά και στο mindfulness, περνώντας μεγάλο χρονικό διάστημα σε ashram και σε βουδιστικά μοναστήρια.  

Μέσα από το προσωπικό μου «ταξίδι» αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης πήρα μία απόφαση. Επέλεξα σε ό,τι κάνω και προσφέρω μέσα από την δουλειά μου, να ενσωματώνεται η γνώση που βοήθησε εμένα προσωπικά και συνεχίζει να με βοηθά καθημερινά, να αισθάνομαι καλά μέσα στο σώμα και στον νου μου. Να μοιράζομαι όλα όσα με βοηθούν να έχω μία ζωή που απολαμβάνω και να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά τα «σκαμπανεβάσματα». 

Συνεχίζοντας την “διαδρομή” μου εμπλούτισα την μέθοδό μου με σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές καλλιέργειας του νου και εξέλιξης του ανθρώπου, όπως είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), η Θετική Ψυχολογία, η Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT) η Timeline Therapy™ η Ύπνωση. Σπουδάζοντας σε αυτά τα πεδία συνειδητοποίησα ότι ο συνδυασμός της φιλοσοφίας της yoga, του Mindfulness και της Ayurveda με την δυτική ψυχολογία, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα επίλυσης ανισορροπιών στο σώμα και στην ψυχολογία, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους τομείς της ζωής.  

Έτσι γεννήθηκε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση και μέθοδος την οποία κάνω πρακτική και οδηγεί σε βαθιά εξερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στο νου και στο σώμα, με στόχο την καλλιέργεια μίας ισορροπημένης ζωής. Μέχρι και σήμερα αυτές οι συνεδρίες έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να πετύχουν στόχους που είναι σημαντικούς για τους ίδιους. Επαγγελματικούς, προσωπικούς ή διατροφικούς στόχους. Σε κάθε περίπτωση γίνεται αλλαγή νοοτροπίας και συνηθειών. Αυτό είναι που φέρνει την επιτυχία. Οι κατάλληλες αλλαγές σε επίπεδο καθημερινότητας οδηγούν σε αφύπνιση, και αναδύουν στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού και της ζωής μας.

Παράλληλα συνεχίζω να διδάσκω yoga, διαλογισμό και mindfulness διότι από αυτή την βάση πηγάζουν όλα τα παραπάνω. Προσφέρω επίσης πιο εξειδικευμένα προγράμματα Business Training και σεμινάρια NLP, Επικοινωνιακής Δεξιότητας & Επίτευξης Στόχων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. H έδρα και το γραφείο μου είναι στην Αθήνα αλλά μπορείτε να με βρείτε παντού καθώς προσφέρω τις υπηρεσίες μου τόσο διά ζώσης όσο και online. 

Θέλοντας πάντα να βοηθώ, μοιράζομαι εργαλεία, ιδέες και έμπνευση γράφοντας άρθρα στο blog μου, γυρίζοντας βίντεο για το κανάλι μου στο YouTube και ηχογραφώντας Podcasts. 

Αυτό είναι που γεμίζει με νόημα στην δική μου ζωή. Όπως λέει και το moto μου: Live a meaningful life. 

Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης 
Well-being Mentor & Coach, Ayurvedic Practitioner, NLP Master Coach, Δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού

 

Problems cannot be solved at the same level of thinking in which they were created.

Albert

Einstein

quotes
Play Video

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ INSTAGRAM

Konstantinos_Charantiniotis

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now