Well-being Coaching & mentoring

η προσεγγιση μου

Μέσα από τις ατομικές συνεδρίες Well-being Coaching & Mentoring, σκοπός είναι να προσφέρω υποστήριξη στους ανθρώπους για την κατάκτηση των στόχων τους. Η επιτυχία συμβαίνει μέσα από την βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο λειτουργούμε. Αυτές είναι οι δύο προϋποθέσεις της επιτυχίας.  

Well-being σημαίνει ευημερία και πάνω απ΄ όλα  έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Έχεις επίγνωση της γλώσσας που χρησιμοποιείς όταν σκέφτεσαι; Επίσης, ποιες είναι οι καθημερινές ρουτίνες που έχεις αποφασίσει να υιοθετήσεις ούτως ώστε να “υπάρχεις καλά” σε αυτή τη ζωή, τη ζωή σου; Η συμπεριφορά που έχεις προς τον εαυτό σου και στον κόσμο γύρω σου σε κάνει να ευημερείς; Όλα αυτά τελικά πώς τα έχεις επιλέξει; 

Η προσέγγισή μου θα σας βοηθήσει με εξειδικευμένη καθοδήγηση και με συγκεκριμένη τεχνολογία να κάνετε σωστές επιλογές για να είσαστε καλά και να δώσετε  στη ζωή σας το νόημα που επιθυμείτε. Θα σας υποστηρίξει να πετύχετε τους στόχους σας, να κατακτήσετε το επίπεδο υγείας και ευεξίας που επιθυμείτε, και ακόμα περισσότερο, να ξεπεράσετε όλα εκείνα τα εμπόδια που σας κρατάνε μακριά από όσα πραγματικά θέλετε και αξίζετε στη ζωή. 

                                                                                                                           _____

Εδώ και 30 χρόνια μελετώ, σπουδάζω και εξασκώ γνώση που έχω συγκεντρώσει από διάφορα πεδία εξειδίκευσης όπως είναι η επιστήμη της φυσικής κίνησης, το mindfulness, η Yoga, ο διαλογισμός, η επιστήμη της ayurveda, η θετική ψυχολογία, ο NLP (νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός), η timeline therapy ™ και η ύπνωση.  Κατανοώ βαθιά τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής και την έντονη πίεση που ασκούν τα εργασιακά περιβάλλοντα και οι έντονοι ρυθμοί. Αυτό είναι που με οδήγησε να δημιουργήσω ένα πρωτότυπο σύστημα, που συνδυάζει με τρόπο απλό και προσβάσιμο, την σύγχρονη δυτική επιστήμη και την διαχρονική, παραδοσιακή σοφία. 

Αυτές οι τεχνικές και οι παραδοσιακές μέθοδοι αυτοβελτίωσης συνθέτουν την δική μου μέθοδό μου, η οποία μπορεί να υποστηρίξει τον άνθρωπο σε όλες τις πτυχές της ζωής του.  Η ενασχόληση με το αντικείμενο και η εμπειρία μου δουλεύοντας καθημερινά με ανθρώπους, μου έχει αποδείξει ότι οι στόχοι που βάζουμε για την προσωπική μας ζωή, την εργασία, τις σχέσεις και την υγεία μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Είναι μία “αλυσίδα”. Επομένως όταν θες να πετύχεις ένα στόχο και να έχουν διάρκεια τα καλά αποτελέσματα που παίρνεις, χρειάζεται να προσεγγίσεις την κατάσταση ολιστικά. 

                                                                                                                              _____

Στις συνεδρίες μου, στοχεύω στην δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου μέσα στον οποίο δεν ασκείται κριτική, αντιθέτως παρέχεται πρακτική υποστήριξη, καθώς εσείς μέσα από την δουλειά που κάνουμε μαζί χτίζετε αυτογνωσία και κατανοείτε την δύναμη που έχετε μέσα σας. Υπάρχει η καλύτερη η εκδοχή του εαυτού σου και ο καλύτερος τρόπος για να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Σκοπός είναι να φέρουμε αυτή την πλευρά στην επιφάνεια «σπάζοντας» τα υπάρχοντα μοτίβα συμπεριφοράς και καλλιεργώντας στη θέση τους νέα, καλύτερα, χρησιμότεραΜαζί λοιπόν θα αναπτύξουμε μία στρατηγική πάνω στο δικό σας ζητούμενοΤα βήματα αυτής της στρατηγικής είναι ότι πρώτα παίρνουμε απόσταση από το πρόβλημα, στη συνέχεια βλέπουμε την μεγάλη εικόνα και τότε προχωράμε σε σχεδιασμό και εφαρμογή πλάνων δράσης, που στοχεύουν στον μετασχηματισμό νοοτροπίας και συνηθειών. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα που εξατομικεύονται και προσαρμόζονται στην κάθε ατομική περίπτωση, επιτυγχάνονται θετικές αλλαγές και μακροχρόνια αποτελέσματα. 

Αντιλαμβάνομαι το coaching ως μια συνεργασία χτισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια. Πρόκειται για μία διαφωτιστική διαδικασία κατά την οποία θα βιώσετε προκλήσεις και ταυτόχρονα θα έχετε όμορφες αποκαλύψεις. Χαίρομαι πάντα και ανυπομονώ να συνεργάζομαι με όσους θέλουν να κοιτάξουν κάτω από την επιφάνεια. Αν είστε και εσείς κάποιος που αναζητά περισσότερη ενέργεια, ευεξία,  αποδοτικότητα, διαύγεια, επαγγελματική καταξίωση και πάνω απ΄όλα ισορροπημένη καθημερινότητα, μαζί μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα πλάνο που να ταιριάζει ακριβώς στις ατομικές σας ανάγκες, για να δημιουργήσετε μία ζωή γεμάτη επιτυχία, χαρά και σκοπό.

εδω θα βρειτε τροπους για να πετυχετε τισ αλλαγεσ που θα κανουν την ζωη σας ομορφοτερη

Συνεδρίες Coaching

Βρείτε εδώ πως μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας κάνοντάς της ομορφότερη.

Group 8

Online Courses

Βρείτε εδώ πως μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας κάνοντάς της ομορφότερη.

Group 24

Επόμενα Events

Βρείτε εδώ πως μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας κάνοντάς της ομορφότερη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ INSTAGRAM

Konstantinos_Charantiniotis

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now