20 22 (1)

Τα Live Events είναι μία νέα σειρά livestreams, στα οποία μοιράζομαι εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, ζωντανά μαζί σας.

Για να συμμετέχετε χρειάζεται:
– να κάνετε subscribe στο κανάλι στο YουΤube
– να με ακολουθήσετε στο instagram.

Γίνετε και εσείς μέρος μίας δυναμικής κοινότητας που πετυχαίνει πρόοδο και εξέλιξη!

Πρόγραμμα επόμενων live:

  • 2 Απριλίου Instagram live ώρα 20:45

Δες εδώ το τελευταίο live:

 

Θέλεις κάτι περισσότερο;

Αν τα live events σε βοηθούν και θέλεις να κάνεις πιο στοχευμένη δουλειά πάνω στα δικά σου προσωπικά ζητούμενα, κλείσε την θέση σου στο πρόγραμμα Mastermind Online Group Coaching. Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν μόνο μέχρι και 24 άτομα. Το πρόγραμμα αυτό είναι μία προσιτή λύση που θα σε βοηθήσει να φροντίσεις τις ανάγκες σου, να εξελιχθείς και να δώσεις λύση στο ζήτημα που σε ενδιαφέρει.

Ανταποκρίνεται στην ανάγκη πολλών ανθρώπων να κάνουν κάτι σημαντικό για τον εαυτό τους, και ίσως δεν το κάνουν, είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε για άλλους προσωπικούς λόγους. Μπορείτε εύκολα να συμμετέχετε σε αυτές τις ομάδες, όπου κι αν μένετε, ακόμα και εκτός Ελλάδας!

Πριν από τις συναντήσεις μας θα έχω ήδη ενημερωθεί για την προσωπική σoy περίπτωση και ζητούμενο, μέσα από εμπιστευτικές προσωπικές φόρμες που θα συμπληρώσεις πριν την έναρξη του κύκλου. Έτσι θα μπορώ να διαμορφώσω την ύλη για να υποστηρίξω, όχι απλά την ομάδα, αλλά και το κάθε μέλος της ατομικά.

Θα πραγματοποιηθούν 3 κύκλοι με τις εξής θεματικές:

  • Ιανουάριος: “Ξεκλειδώνω το Δυναμικό μου : Από την Αυτο-αμφισβήτηση στην Αυτοπεποίθηση”
  • Μάρτιος: «Βάζω σε τάξη τη ζωή μου»
  • Μάιος: «Βελτιώνω τις σχέσεις μου»

Πάρε απόφαση το 2024, να ξεκινήσεις ένα νέο και καλύτερο κεφάλαιο στη ζωή σου!

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now