KONSTANTINOS'S

Podcasts

Mind your Mind

Mindfulness, Παρακίνηση, Αισιοδοξία

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Πάνω από όλα είναι ένα podcast που θα σας δώσει ιδέες και εργαλεία σχετικά με τη πρακτική της ενσυνείδησης (Mindfulness) . Για να έχετε ευεξία, καλή ενέργεια και να ζείτε μια ουσιαστική και γεμάτη νόημα ζωή. Καλώς ήρθατε!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερο περιεχόμενο σε βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube και στα άρθρα του blog μου. 

Ακούστε τα τελευταία επεισόδια εδώ:

Δείτε επίσης...

             Online Μαθήματα Yoga

Κάθε Τρίτη στις 19:00 – 20:15 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί στις 8:30 – 09:45 μπορείς να συμμετέχεις σε μία κλειστή online τάξη.

Συνεδρίες well-being coaching 

Αυτό που προσφέρω θα σε υποστηρίξει στην κατάκτηση των στόχων σου, όποιοι και αν είναι αυτοί. 

            Stress – Free σε 7 Ημέρες

Χρειάζεσαι μόνο 7 ημέρες για να αποφορτιστείς από το στρες, και να αισθάνεσαι καλύτερα απ΄ότι αισθάνεσαι αυτή την στιγμή. 

Πραγματικες

Ιστοριες Επιτυχιας

angele
Ο Κωνσταντίνος διαθέτει έναν πολύ επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο να σε καθοδηγεί ώστε να αναδείξεις τις δυνατότητες που έχεις. Σου υπενθυμίζει ότι η λύση είναι μέσα μας, και σου μαθαίνει να παρατηρείς τις καταστάσεις σωστά και ψύχραιμα. Πιστεύω πως η μέθοδός του μπορεί να ωφελήσει κάθε άνθρωπο, είτε σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά θέματα διότι είναι εύκολα κατανοητή, άμεση, πρακτική και αποτελεσματική. Κάνοντας τις συνεδρίες, κατάφερα να δώσω χρόνο στον εαυτό μου, αλλά και στην επιχείρησή μου να αναπτυχθεί - κάτι που πιθανόν δεν θα το κατάφερνα αν δεν είχα «δεσμεύσει» αυτόν τον χρόνο-. Μέσα από το coaching με τον Κωνσταντίνο, κατάφερα τελικά να βάλω πλάνο, να προγραμματιστώ και έτσι να πετύχω τα αποτελέσματα που ήθελα εξ αρχής να πετύχω.
ANGELE. P.-Positive Psychology Practitioner, Founder & Content Director of HFM
mpakattselou
Οι συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο είναι από τα πιο ωφέλιμα «ταξίδια» που έχω κάνει στη ζωή μου! Με τη βοήθειά του φρόντισα κομμάτια του εαυτού μου που είχα παραμελήσει! Ανακάλυψα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα θέλω και στα μπορώ μου. Κοντά του βρήκα το κέντρο μου και άντλησα δύναμη από αυτό! Διαχειρίζομαι τις υποχρεώσεις μου με θετική στάση και σίγουρα πιο αποτελεσματικά ! Έμαθα να έχω πίστη στον εαυτό μου και αυτό αποτέλεσε τη βάση της ισορροπίας μου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για όλα όσα γενναιόδωρα μου προσφέρεις. Σου είμαι ευγνώμων 🙏
Christina Mp. - Εκπαιδευτικός
Spiros Stanitsas
Οι συμβουλές του είναι εξατομικευμένες και όχι γενικές και αόριστες. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας ευφυής, θετικός και χαρισματικός άνθρωπος. Ενεργοποιεί το μυαλό να σκεφτεί σωστά και με την καθοδήγησή του βάζει τις σωστές βάσεις αυτοβελτίωσης. Μέσα από τις συνεδρίες μας, αλλά και από το υλικό που μοιράζεται μαζί μας, με έχει βοηθήσει πολύ στο να διαχειρίζομαι καλύτερα τις σκέψεις, το χρόνο και τα συναισθήματα μου. Να έχω αυτοπεποίθηση και να διεκδικώ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Φωτίστηκαν πολλές πτυχές της ζωής και της νοοτροπίας μου. Είδα από μια άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και έτσι μπόρεσα να οριοθετήσω καταστάσεις και να αναλάβω ή να αναγνωρίσω τις δράσεις εκείνες που απαιτούνται για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ζωή μου. Απέκτησα μια καλύτερη νοοτροπία, ικανή να με εξοπλίσει με εργαλεία διαχείρισης των δικών μου προκλήσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, την εγγύτητα και τις πολύτιμες συμβουλές του.
Σπύρος Στ. - Ιδιωτικός Υπάλληλος
Melanitou Maria
Οι συνεδρίες coaching ήταν για μένα το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Με βοήθησαν να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, με έφεραν πιο κοντά στην ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μου, μου έμαθαν τρόπους για να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι έμαθα να αποφορτίζομαι από το stress της καθημερινότητας, να βρίσκω πραγματικά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να την εκφράζω με πράξεις στους γύρω μου! Κατάφερα με τη βοήθειά του να πραγματοποιήσω στόχους στην επαγγελματική μου εξέλιξη αλλά και στην προσωπική μου ζωή! Με βοήθησε να ανακαλύψω την δύναμή μου και να την διοχετεύω σωστά ώστε να πετυχαίνω ό,τι θέλω! Κωνσταντίνε, σου είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου προσέφερες, αλλά και για όλα όσα θα έρθουν από δω και πέρα στη ζωή μου! 🙏
MARIA M. - Chemist PhD Head of Chemical Service (GCSL) IAPR
Untitled-2
Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο για να με βοηθήσει στην προετοιμασία της ομιλίας μου στο Tedx. Με βοήθησε να συνθέσω ένα κείμενο που με εκφράζει και για το οποίο είμαι περήφανη. Αυτή ήταν μια διαδικασία ενδοσκόπησης η οποία με με βοήθησε να ξεκαθαρίσω κάποιες σκέψεις για τον τρόπο που εργάζομαι. Επίσης με έβαλε σε ένα μονοπάτι μεθοδικότητας για την επίτευξη ενός στόχου. Ο Κωνσταντίνος με βοήθησε και στη διαχείρηση του άγχους, των αρνητικών σκέψεων και φυσικά στη σκηνική μου παρουσία. Ο στόχος ολοκληρώθηκε με επιτυχία και κατάφερα να το διασκεδάσω κιόλας.
Artemis B. - ART ADVISOR AND FOUNDER OF THE INTERMISSION
Με βοήθησε να αντιμετωπίζω καθημερινές προκλήσεις με χιούμορ και υπομονή. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή γιατί, μέσα στο χάος που είχα στο μυαλό μου μετά την μεγάλη δοκιμασία της υγείας μου, βρέθηκε στον δρόμο μου ο Κωνσταντίνος! Τον ευγνωμονώ γιατί με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης στις καθημερινές προκλήσεις και να μπορώ να τις αντιμετωπίζω με χιούμορ, καθώς επίσης με υπομονή και ρεαλισμό Ο Κωνσταντίνος είναι φωτεινός και οδήγησε αβίαστα τα βήματα μου σε άλλο δρόμο. Τον ευχαριστώ ειλικρινά
Γεωργία Μπ. - Στέλεχος επιχείρησης
Μία μεταμορφωτική εμπειρία. Μια εμπειρία που σου αλλάζει και κυρίως βελτιώνει την οπτική σου απέναντι σε ό,τι σε απασχολεί. Το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Κωνσταντίνε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Δημήτρης. Γ. -Διευθυντικό Στέλεχος
Eri-h
Μέσα από τις συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πλέον είμαι ευγνώμων για το ‘’σήμερα’’ και για το ‘’τώρα’’. Έμαθα να σκέφτομαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και να βρίσκω αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα συνεχίζω το ταξίδι αυτοβελτίωσης με διατροφικές συνεδρίες και διαλογισμό. Κων/νε σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!
Eri H. - Kαθηγήτρια Ιατρικής ΕΚΠΑ
Sandra
Οι συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα μοναδικές, δημιουργικές, γεμάτες προκλήσεις και ενδυνάμωση. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με βοήθησε να κατακτήσω τους στόχους μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και γαλήνη.
Sandra C. - Author
Η συνεδρία μου με τον Κωνσταντίνο ήταν μια πρόκληση για μένα... Τελικά όμως κατάφερα να αντλήσω θετική ενέργεια και να μπορώ να ανατρέχω πάλι πίσω στο πρόβλημά μου βλέποντάς το από μία πιο ωφέλιμη οπτική γωνία, πιο χιουμοριστική. Είμαι ευγνώμων γι αυτή την εμπειρία!
MARGARITA G.
Stefania
Το να κάνω συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο, ήταν ειλικρινά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Συζητήσαμε πράγματα σχετικά με την υγεία μου, την διατροφή μου, την δουλειά μου, την συγκέντρωση μου, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ζωή, τις φιλοδοξίες μου (και η λίστα συνεχίζεται...!). Φεύγω μετά από κάθε συνεδρία έχοντας μία κατεύθυνση και έναν σκοπό. Παράλληλα αισθάνομαι πως η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Ευχαριστώ!
Stefania M.
img-1808-copy
Η γνωριμία μου με τον Κωνσταντίνο αποτέλεσε ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου! Έγινα χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή και όλα τώρα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Βίωσα όμορφες αλλαγές στο σώμα μου αλλά ακόμα περισσότερο στον τρόπο σκέψης μου.
kika s.
Sevi
Οι συνεδρίες mentoring & coaching με τον Κωνσταντίνο με βοήθησαν να οραματιστώ τον σκοπό της ζωής μου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε μέσα μου μια αυξανόμενη αίσθηση θετικής ενέργειας και θέλησης. Με το που ανακάλυψα το «μονοπάτι» μου, ξεκίνησα να περπατώ σε αυτό με φώτιση και χαρά, αλλάζοντας την ρουτίνα μου σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
Sevi A.

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now