Συλλογισμοί: Ευχαριστιέμαι τη ζωή μου περισσότερο! #13 Δεκεμβρίου 2021

Εδώ θα ανακαλύψεις προτάσεις και πρακτικές που θα σε βοηθήσουν να ευχαριστιέσαι περισσότερο την κάθε σου ημέρα.

Η ζωή σου είναι ένα πολύτιμο δώρο. Ναι… κάποιες φορές έχει τα πάνω της και και άλλες έχει τα κάτω της…. Σημασία έχει όμως να γυρνάς το βράδυ στο κρεββάτι σου και να αισθάνεσαι δύο πράγματα. Ότι ‘ΕΖΗΣΕΣ την ημέρα σου (και όχι ότι περασε αδιάφορα) και ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες! Έτσι θα καταφέρεις να ευχαριστιέσαι τη ζωή σου περισσότερο.

Αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις το σημερινό “γράμμα”. Διάβασε το μέχρι το τέλος για να δεις όλες τις πρακτικές που μία – μία σου προτείνω να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Κράτησέ το στο inbox σου για να το επισκέπτεσαι και να παίρνεις καθημερινά έμπνευση.  Εδώ έχεις όλα τα εργαλεία που θα σε υποστήριξουν τις επόμενες ημέρες!

Ξεκίνα το άρθρο μου “Οι 8 αξίες της μεθόδου μου για μία όμορφη μέρα” και χρησιμοποίησέ το ως εξής.

Για αρχή διάβασε όλο το κείμενο. Μετά ξαναδιάβασε προσεκτικά κάθε μία από τις οχτώ αξίες και την μικρή επεξήγηση που δίνω. Στη συνέχεια βάλε στόχο να κάνεις πρακτική σε ένα διαφορετικό από τα 8 σημεία κάθε ήμερα. Σου υπόσχομαι ότι αν το κάνεις θα αισθανθείς διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα που ίσως δεν το έκανες!

Σίγουρα, τσέκαρε και τις υπόλοιπες προτάσεις και χρησιμοποίησε τις.  Πάμε να ξεκινήσουμε την νέα εβδομάδα με την πρόθεση να την ευχαριστηθούμε, να την αξιοποιήσουμε και να βιώσουμε πληρότητα!

Αυτή την εβδομάδα…

–> To quote της εβδομάδας

“Carpe Diem” – “Άδραξε τη μέρα”.

Κάθε πρωί που σηκώνεσαι, στάσου μπροστά στον καθρέφτη και πες. “Σήμερα θα αδράξω την ημέρα! Σήμερα θα ζήσω την κάθε μου στιγμή!”

 

–> Το podcast της εβδομάδας

“7 Τρόποι για να ενισχύσεις τη ζωτική σου ενέργεια”

Ακούστε το εδώ.

–> Το video της εβδομάδας

“Άκουσε σήμερα τα 5 πιο σημαντικά μαθήματα ζωής”
Δείτε το εδώ

Να είστε πολύ καλά!

Eίμαι πάντα εδώ για να μοιράζομαι καλές ιδέες και να σας υποστηρίζω στην “διαδρομή”

Κωνσταντίνος

Share

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now