Άσκηση: “Ξεκαθάρισε τις συνήθειές σου”

Είσαι αυτό που κάνεις κάθε μέρα! Οι συνήθειές σου καθορίζουν το πώς αισθάνεσαι αλλά και το προς τα πού πορεύεσαι. Κατέβασε και κάνε την άσκηση που θα βρεις ΕΔΩ. Θα σε βοηθήσει να κάνεις καλό ξεκαθάρισμα στις συνήθειές σου.

Δύο με τρεις φορές τον χρόνο, σου προτείνω να παίρνεις ένα τετράδιο και ένα στυλό και να κάνεις αυτή την άσκηση. Καθώς ζεις τη ζωή σου, μέρα τη μέρα, μπορεί να υιοθετείς συνήθειες που καταλήγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή! Σαν παράδειγμα μπορεί να σε κουράζουν, να σε εμποδίζουν να εξελιχθείς, να σε αποσυντονίζουν ή να σε παρασύρουν μακριά από τους στόχους σου. Είναι απαραίτητο λοιπόν από καιρό σε καιρό να κάνεις ξεκαθάρισμα, για να συντηρείς μόνο όσες συνήθειες αξίζουν πραγματικά τον χρόνο σου και την ενέργειά σου.

 

Κλείστε θέση στα τρέχοντα Events

Online Μαθήματα Yoga
Paros Yoga Retreat – Κλείσε θέση!

Διαβάστε/Δείτε/Ακούστε

Άρθρο: Μήπως έχεις ανάγκη από Κάθαρση; 
Άρθρο: 4 τρόποι για να καθαρίζεις τις σκέψεις σου
Podcast: 4 Συνήθειες για να αποδυναμώσεις το Στρες
Βίντεο: Συναισθηματική Πείνα: Πώς θα την ξεπεράσεις

Share

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now