NOO|ΤΡΟΠΙΑ – Εγχειρίδιο Ευημερίας – WordPress

 

Ένα ταξίδι 52 εβδομάδων προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Ο σκοπός του βιβλίου μου NOO|ΤΡΟΠΙΑ είναι να αποτελέσει τον προσωπικό σας οδηγό στην εκμάθηση ενός πολύ ισχυρού, μεταμορφωτικού εργαλείου προσωπικής ανάπτυξης. Το εργαλείο αυτό είναι οι δηλώσεις. Το να εκφράζεις δηλαδή αυτό που θέλεις κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προγραμματίζεις το μυαλό σου να το δημιουργεί. Με το βιβλίο αυτό θα καταφέρετε να επαναπρογραμματίσετε τον τρόπο που σκέφτεστε μέσω της δύναμης της γλώσσας και να βελτιώσετε την νοοτροπία σας συνολικά. Για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, χρειάζεστε την κατάλληλη νοοτροπία!

Η προσεκτικά δομημένη και εύκολα εφαρμόσιμη εξάσκηση που προτείνω στο βιβλίο θα σας επιτρέψει να απελευθερώστε το δυναμικό σας και να ανακαλύψτε τη βαθιά επίδραση που έχουν οι σκέψεις σας στη διαμόρφωση της πραγματικότητας. Θα επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητές σας και να χαράξετε νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό. Μέσα από την σωστή εφαρμογή του εργαλείου των δηλώσεων θα μάθετε τελικά στο μυαλό σας να ξεπερνάει εμπόδια και να χτίζει “γέφυρες” που θα σας οδηγούν από την επιθυμία, στην υλοποίηση των ζητουμένων σας.

Περιγραφή περιεχομένων

Το εγχειρίδιο αυτό θα γίνει ο σύντροφος και ο οδηγός σας για να αποκαλύψετε τις υπέροχες δυνατότητες του μυαλού σας μέσα από:
• Θετικές δηλώσεις: Αξιοποιήστε την ενέργεια των θετικών δηλώσεων για να αναδιαμορφώσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας.
• Πρακτικές στρατηγικές: Μάθετε εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές για να καλλιεργήσετε μια πιο θετική και ενδυναμωμένη νοοτροπία.
• Διαφωτιστικές & αφυπνιστικές ασκήσεις: Ασχοληθείτε με ασκήσεις εύκολες και συγχρόνως ισχυρές που θα σας καθοδηγήσουν προς τον καλύτερό σας εαυτό.

Ξεκινήστε το ταξίδι της εξέλιξής σας με αυτό το συναρπαστικό εγχειρίδιο σήμερα!
Μπείτε εδώ στο site των εκδόσεων Πεδίο για να ξεφυλλίσετε το βιβλίο και να το αποκτήσετε.

Είπαν για το βιβλίο

“Ο Κωνσταντίνος, ένας άνθρωπος σπάνια συνεπής μεταξύ αυτών που πρεσβεύει και του τρόπου που ζει, μας υπενθυμίζει, με σύγχρονη μέθοδο, τη δύναμη του λόγου μας και μας καθοδηγεί πρακτικά προς την καλύτερή μας εκδοχή.”
Μάγια Τσόκλη – Δημοσιογράφος

“Το βιβλίο είναι ένας βαθυστόχαστος οδηγός που σου δείχνει, με πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο αλλά και ευγενική προτροπή, «μονοπάτια» ώστε να ορίσεις τη νοοτροπία σου και συνολικά τη ζωή σου.”
Πέγκυ Αντωνάκου – Γενική διευθύντρια Google ΝΑ Ευρώπης

“Ο Κωνσταντίνος έχει το χάρισμα, με απλό τρόπο, να οδηγεί τους ανθρώπους στον έλεγχο και στην αλλαγή των λάθος συναισθημάτων που δημιουργούν δυσπραγίες!”
Δημήτρης Δελλής – Ειδικός παθολόγος, διατροφολόγος

ΟΜΙΛΙΕΣ ΝΟΟ|ΤΡΟΠΙΑΣ:  ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

 

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now