Εισαι ετοιμος

Test

Όλοι μπορούν να αλλάξουν, όλοι μπορούν να είναι υπέροχοι. Εδώ λοιπόν, θα βρεις τρόπους και μεθόδους για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Να κατακτήσεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους με περισσότερη άνεση, διαύγεια και ενέργεια.  

Εδώ θα βρείς τρόπους και μεθόδους για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να κατακτήσεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, με περισσότερη ενέργεια, άνεση και διαύγεια.

Δημοφιλη

Online προγραμματα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

“ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” – Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης

Τιμη:
90

Online group coaching

Τιμη:
180

Σκέψου αποτελεσματικά – Online Course

Τιμη:
130

“Ο Κήπος του νου”: Οnline σεμινάριο αυτο-γνωσίας

Τιμη:
140

Stress – free: Online πρόγραμμα από – φόρτισης από το στρες

Τιμη:
260

Seminars
online courses
RETREATS

Εδώ θα βρεις προτάσεις για να περάσεις το χρόνο σου όμορφα, δημιουργικά και εποικοδομητικά.
Να αποκτήσεις δεξιότητες, να καλλιεργήσεις την επίγνωσή σου και να εξελιχθείς.

Κωνσταντινος χαραντινιωτησ

Λιγα λογια

Ο Κωνσταντίνος είναι Wellness Mentor & Coach, Ayurvedic Practitioner, NLP Master Coach, Δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού και παράλληλα ένας αφοσιωμένος πατέρας, που έχει αφιερώσει την ζωή στο αντικείμενο της προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης.
Διδάσκει και καθοδηγεί από το 1996. Έχοντας αποκτήσει έναν πλούτο εμπειριών στους τομείς της υγείας, της διατροφής και της επιστήμης της κίνησης, έχει πάθος με την αφύπνιση των ανθρώπων, με απώτερο στόχο να αντιληφθούν το απεριόριστο των δυνατοτήτων τους.

Ενσωματώνοντας την φιλοσοφία της Γιόγκα, την Αγιουρβέδα και την δυτική ψυχολογία, η ολιστική προσέγγιση του Κωνσταντίνου λαμβάνει υπόψη και βελτιώνει όλους τους τομείς της ζωής.

Mentoring and Coaching

for Wellness

Το να αισθάνεσαι ελεύθερος και να βιώνεις ευεξία σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι σπουδαίος στόχος!

Θέλεις να κάνεις αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή; Πώς θα ένιωθες αν ήσουν ελεύθερος από κάθε εμπόδιο και ικανός να ανακαλύψεις νέες επιλογές; Πώς θα ήταν η καθημερινότητά σου αν ήσουν γεμάτος ενέργεια και κίνητρα; Θέλεις να αναδείξεις την βέλτιστη εκδοχή του εαυτού σου;

Τότε η προσέγγισή μου είναι ιδανική για Εσένα.

Yoga για

Δυναμη και Ζωτικοτητα

Διαθέτοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη Yoga, έχω αποκτήσει γνώση μέσω του πειραματισμού, εκτενούς μελέτης και δοκιμών. Οι γνώσεις μου στο αντικείμενο της Yoga ως πρακτική και φιλοσοφικό σύστημα είναι ευρείς, εξειδικευμένες και σαφείς, ενώ η περιέργειά μου για νέες ανακαλύψεις παραμένει άσβεστη.

Kάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις παράλληλα με τον νου σου και με το ενεργειακό σύστημα που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Η Yoga αποτελεί έναν σπουδαίο τρόπο για να πλοηγηθείς με ευχέρεια σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που ονομάζεται ζωή. Η βαθύτερή μου πρόθεση είναι να προσφέρω υποστήριξη σε όποιον το επιθυμεί, καθώς διασχίζει το μονοπάτι που οδηγεί προς την ευημερία.

Πραγματικες

Ιστοριες Επιτυχιας

img-1808-copy@2x
Η γνωριμία μου με τον Κωνσταντίνο αποτέλεσε ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου! Έγινα χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή και όλα τώρα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Βίωσα όμορφες αλλαγές στο σώμα μου αλλά ακόμα περισσότερο στον τρόπο σκέψης μου.
kika s.
Sandra
Οι συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα μοναδικές, δημιουργικές, γεμάτες προκλήσεις και ενδυνάμωση. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με βοήθησε να κατακτήσω τους στόχους μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και γαλήνη.
Sandra C. - Author
Stefania
Το να κάνω συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο, ήταν ειλικρινά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Συζητήσαμε πράγματα σχετικά με την υγεία μου, την διατροφή μου, την δουλειά μου, την συγκέντρωση μου, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ζωή, τις φιλοδοξίες μου (και η λίστα συνεχίζεται...!). Φεύγω μετά από κάθε συνεδρία έχοντας μία κατεύθυνση και έναν σκοπό. Παράλληλα αισθάνομαι πως η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Ευχαριστώ!
Stefania M.
Eri-h
Μέσα από τις συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πλέον είμαι ευγνώμων για το ‘’σήμερα’’ και για το ‘’τώρα’’. Έμαθα να σκέφτομαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και να βρίσκω αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα συνεχίζω το ταξίδι αυτοβελτίωσης με διατροφικές συνεδρίες και διαλογισμό. Κων/νε σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!
Eri H.
Sevi
Οι συνεδρίες mentoring & coaching με τον Κωνσταντίνο με βοήθησαν να οραματιστώ τον σκοπό της ζωής μου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε μέσα μου μια αυξανόμενη αίσθηση θετικής ενέργειας και θέλησης. Με το που ανακάλυψα το «μονοπάτι» μου, ξεκίνησα να περπατώ σε αυτό με φώτιση και χαρά, αλλάζοντας την ρουτίνα μου σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
Sevi A.

τελευταια αρθρα

blog

ακολουθησε με

Konstantinos_Charantiniotis

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now