Η διδασκαλια μου στην yoga

Η διδασκαλία μου στη Yoga έχει να κάνει με το να ζεις την ζωή σου σε ευθυγράμμιση με τον Aνώτερο Eαυτό σου και με τα ιδανικά που θα κάνουν ολόκληρο τον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζεις. 

Κάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις επίσης με το νου σου και με το σύστημα ενέργειας που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Πάνω στο mat εμφανίζονται οι τάσεις σου και οι σκέψεις σου. Και είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να τις παρατηρήσεις και να πάρεις απόσταση από αυτές. Να επιδιώξεις να κάνεις θετικές αλλαγές. Ξεκινώντας την «δουλειά» από το mat, μπορείς να εφαρμόσεις ιδέες για καλύτερη δράση και στη ζωή σου. 

Η Γιόγκα είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πλοηγηθείς στο καταπληκτικό ταξίδι που ονομάζουμε ζωή. Γι’ αυτό κάθε μήνα οι τάξεις κινούνται γύρω από κάποιον θεματικό άξονα. Τα θέματα αφορούν κάποια αξία ή ποιότητα που καλλιεργώντας την βελτιώνεις την καθημερινότητά σου. Όταν το σώμα και ο νους συντονίζονται στον ρυθμό που δίνει μία ποιότητα ή αξία, το μάθημα γίνεται πιο απολαυστικό και πιο εμπνευστικό 

Ο τρόπος διδασκαλίας μου κάνει την Γιόγκα διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα, γεμάτη προκλήσεις και προσβάσιμη σε όλα τα επίπεδα μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο σκοπός είναι να καλλιεργηθεί μία αντίληψη της σύνδεσης νου – σώματος και μέσω της σωματικής πρακτικής να επιτευχθεί καλύτερη υγεία σε οργανικό και ψυχικό επίπεδο. 

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΟΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ: 

  • Γίνετε δυνατότεροι και ελαστικότεροι 
  • Να φτάσετε στο έπακρο των δυνατοτήτων σας 
  • Να αισθανθείτε ισορροπία και εσωτερική γαλήνη 
  • Να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα σας 
  • Να καλλιεργήσετε εσωτερική σοφία και αυτογνωσία 


Online yoga classes
Events

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now