Η διδασκαλια μου στην yoga

Η διδασκαλία μου στη Yoga έχει να κάνει με το να ζεις την ζωή σου σε ευθυγράμμιση με τον Aνώτερο Eαυτό σου και με τα ιδανικά που θα κάνουν ολόκληρο τον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζεις. 

Κάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις επίσης με το νου σου και με το σύστημα ενέργειας που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Πάνω στο mat εμφανίζονται οι τάσεις σου και οι σκέψεις σου. Eίναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να τις παρατηρήσεις και να πάρεις απόσταση από αυτές. Να επιδιώξεις να κάνεις θετικές αλλαγές. Ξεκινώντας την «δουλειά» από το mat, μπορείς να εφαρμόσεις ιδέες για καλύτερη δράση και στη ζωή σου. 

Η φιλοσοφία και οι πρακτικές της γιόγκα με βοήθησαν να εξελιχθώ και να κατανοήσω την φύση του ανθρώπινου νου. Είναι, κατά την άποψή μου, το αρχαιότερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης. Διδάσκει την αξία της προσοχής, της συνέπειας και της πειθαρχίας. Αυτές είναι οι αξίες που οδηγούν στην αυτογνωσία.

H φιλοσοφία και οι πρακτικές της Γιόγκα είναι αναπόσπαστο μέρος σε όλα όσα προσφέρω (συνεδρίες, σεμινάρια, προγράμματα).

Σε φυσικό επίπεδο σωματικής άσκησης, προσφέρω μαθήματα γιόγκα στα retreat που διοργανώνω. Τα retreat αυτά συνιστούν μεταμορφωτικές εμπειρίες αναψυχής, ανανέωσης και αυτογνωσίας. Απευθύνονται σε ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας και είναι προσβάσιμα σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Δείτε ενδεικτικά κάποια από τα προηγούμενα retreat:

MAGICAL INDIA
Nepal & Bhutan
ΠΑΡΟΣ
group coaching konstantinos charantiniotis
Online courses
Events

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now