MINDSET COACHING & MENTORING

AΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ – ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΞΕΛΙΞΗ

Η ουσία δεν βρίσκεται στο πόσες ώρες θα εργαστείς.
Η ουσία βρίσκεται στην ενέργεια και στην διάθεση με την οποία θα εργαστείς.

Όλα τα προγράμματα, που θα δείτε σε αυτή την σελίδα μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες, με τους εξής τρόπους:

– Μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να απευθύνονται είτε στις ανάγκες manager/υψηλόβαθμων στελεχών, είτε σε εργαζόμενους όλων των βαθμίδων ανεξαρτήτως εμπειρίας. 

– Μπορούν να προσφερθούν είτε ως μεμονωμένα σεμινάρια (one time) είτε ως μεγαλύτερης διάρκειας προγράμματα για μακροπρόθεσμη και εις βάθος υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού. 

Bιωματικα & διαδραστικά προγράμματα για ανθεκτικοτητα & αυτοπεποιθηση

Οι άνθρωποι είναι η “ψυχή” κάθε εταιρίας. Είναι ζωτικής σημασίας οι επαγγελματικές ομάδες να απαρτίζονται από ανθρώπους ανθεκτικούς, που μπορούν να προσαρμόζονται θετικά στις συνθήκες της καθημερινότητας και στις συνεχόμενες αλλαγές. Η ανθεκτικότητα είναι βασικός πυλώνας της αυτοπεποίθησης, της ευημερίας και της εξέλιξης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Συνδέσου με την δύναμη του Εαυτού σου

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να ξεπερνούν τις «γνωστικές προκαταλήψεις» που περιορίζουν τις δυνατότητές τους. 

Θα εξοπλιστούν με εργαλεία που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και θα τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται με ευχέρεια

τα συναισθήματά τους.

Καλές συνήθειες: Το θεμέλιο της αυτοβελτίωσης

Μέσω αυτού του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μάθουν ξεκάθαρα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουν για να ενισχύσουν ή να εδραιώσουν ωφέλιμες συνήθειες.

Θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να προχωρήσουν άμεσα σε βελτιωτικές αλλαγές.

Εμφάνισε την καλύτερη
εκδοχή σου

Αυτό το αφυπνιστικό σεμινάριο θα εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με πρακτικά εργαλεία για να διαχειρίζονται καλύτερα την ενέργειά τους, ξεπερνώντας εμπόδια όπως η αναβλητικότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης.

Έτσι θα μάθουν να σχεδιάζουν μία πιο ευχάριστη, παραγωγική και λειτουργική καθημερινότητα.

Προγράμματα για Νοητικη & σωματικη ισορροπια & ευεξια

Η σωματική και νοητική ευεξία στο χώρο εργασίας, βοηθά τους επαγγελματίες να ξεκλειδώσουν το πλήρες δυναμικό τους. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι επιχειρήσεις που επενδύουν στην ευεξία των εργαζομένων τους, αναπτύσσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και δημιουργούν πιο αποτελεσματικές ομάδες.

Η Νοοτροπία της ευημερίας

Ένα ευχάριστο σεμινάριο, με βιωματικές ασκήσεις που θα εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν την νοοτροπία που θα τους τροφοδοτήσει με κίνητρα, αισιοδοξία και ενέργεια.

Θα τους βοηθήσει να εδραιώσουν έναν τρόπο σκέψης-σύμμαχο στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Stress - free

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζόμενων στην εποχή μας, το πρόγραμμα αυτό τους εξοπλίζει με ευφυείς παρεμβάσεις για αποφόρτιση από το στρες.
Θα μάθουν τεχνικές για να αποκαθιστούν άμεσα την ηρεμία και την διαύγει
ά τους.

H δύναμη του mindfulness

Το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ημέρας τους. 
Μαθαίνοντας να εστιάζονται και να συγκεντρώνονται αποτελεσματικά, θα βιώνουν μία πιο αρμονική καθημερινότητα.

Προγράμματα για βελτιωση της επικοινωνιασ & τησ αποδοτικοτητασ

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ομάδες υψηλών επιδόσεων.  Εστιάστε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων “κλειδιά” που θα συμβάλουν στην μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των εργαζομένων κάθε επιπέδου. 

Η "τέχνη" της στοχοθεσίας

Αυτό το πρόγραμμα θα μυήσει τους συμμετέχοντες σε έναν ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης των στόχων τους. 

Το σύστημα στοχοθεσίας που θα παρουσιαστεί έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους ατομικά, αλλά και ομάδες σε εταιρίες, να πετύχουν ευκολότερα τους στόχους τους.

Η "τέχνη" της επικοινωνίας

Μία δυναμική, ολοκληρωμένη, βιωματική εκπαίδευση που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να απογειώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Η επιδέξια επικοινωνία θα οδηγήσει σε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα, ενδυναμώνοντας τους συμμετέχοντες τόσο ως ομάδα, όσο και σε ατομικό επίπεδο. 

Tailor-made Προγραμματα

Επιθυμείτε μία tailor-made υπηρεσία για την εταιρία σας;

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να προγραμματίσουμε συνάντηση (online ή δια ζώσης) με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, με σκοπό να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τον τρόπο συνεργασίας που σας ταιριάζει.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

Φορμα επικοινωνιασ

Επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.
Επιλογή Προγράμματος
Από που μάθατε για εμένα;

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now