Άσκηση: “Αναγνωρίζω & χρησιμοποιώ το δυναμικό μου”

Όταν οι άνθρωποι έχουν επίγνωση του δυναμικού τους, καταφέρνουν να έχουν θετική αυτο-εικόνα, αισιοδοξία και λιγότερο στρες. Το δυναμικό σου είναι το σύνολο από τα ταλέντα σου, τις γνώσεις σου, τις ικανότητές σου, τους πόρους σου και τα προτερήματα σου. Τις στιγμές που δυσκολεύεσαι να αισθανθείς αυτοπεποίθηση και εστιάζεις σε ελαττώματα και στα εμπόδια που σε δυσκολεύουν, σημαίνει πως σου λείπει η επίγνωση του δυναμικού σου.

Η άσκηση που θα βρεις παρακάτω θα σε αναγνωρίζεις το δυναμικό σου και να το χρησιμοποιείς συνειδητά με πρόθεση. Όσο περισσότερο αρχίζεις να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου, τόσο θα καταφέρνεις να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητά σου με μεγαλύτερη ευχέρεια.
Πάτησε για να κατεβάσεις το pdf με την άσκηση* ΕΔΩ.

*Προτείνω να κάνεις την άσκηση μία φορά την εβδομάδα για τους επόμενους 2 μήνες τουλάχιστον.  


Θες να βελτιώσεις τη ζωή σου; Δες τρόπους για να αναλάβεις δράση και να περάσεις από την θεωρία στην πράξη:

Share

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now