Άσκηση Συγχώρεσης: Κατέβασε την και κάνε την πρακτική

Συγχωρήστε. Πριν προχωρήσετε σε νέα σχέση, νέα συνεργασία, νέα σελίδα, νέα ημέρα στη ζωή σας, απαλλάξτε τον εαυτό σας από συναισθηματικά φορτία. Κατεβάστε και κάντε την άσκηση που θα βρείτε εδώ, για να αποτοξινωθείτε από τα κατάλοιπα του παρελθόντος.

Κλείστε θέση στα τρέχοντα Events

Online Μαθήματα Yoga

Διαβάστε επίσης

Βίντεο: Αποστασιoποίηση, Ο τρόπος για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου

Podcast: 7 ερωτήσεις για να πιστέψεις στις δυνάμεις σου

Podcast: 3 τρόποι για να δυναμώσεις την αυτοπεποίθησή σου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο που παρέχεται σε αυτό το άρθρο ή σε οποιοδήποτε άλλο υλικό σε αυτήν την σελίδα δεν προορίζονται και δεν πρέπει να θεωρούνται ως ιατρική συμβουλή ούτε οι πληροφορίες υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική τεχνογνωσία ή θεραπεία.

 

 

Share

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now