coaching

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ​

coaching

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ​

Η σχέση σου με τον εαυτό σου είναι η  πιο σημαντική σχέση από όλες. Είναι αυτή που μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σου και με τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υποθέτω ότι βρίσκεσαι σε αυτή την σελίδα γιατί θέλεις εργαλεία για έμπνευση , παρακίνηση και θετική αλλαγή. Όλα αυτά ξεκινούν με το να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα.

Η προσωπική ανάπτυξη είναι εσωτερικό ταξίδι και εγώ θα σε βοηθήσω να το κάνεις με τρόπο αποτελεσματικό, δημιουργικό και πάνω απ΄όλα πετυχαίνοντας γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν.

Ο πυρήνας της πρακτικής και της φιλοσοφίας μου είναι η αυτοφροντίδα. Ήρθε η ώρα να βάλεις τον εαυτό σου προτεραιότητα.  Με την δουλειά που θα κάνουμε μαζί, θα αποκτήσεις αυτογνωσία και επίγνωση. Έτσι θα καταρρίψεις ό,τι εμπόδιο μέχρι σήμερα σε σταματούσε από το να είσαι η καλύτερή σου εκδοχή. Σου υπόσχομαι ένα “ταξίδι” απολαυστικό, με προκλήσεις και αποκαλύψεις.

Σε περιμένω

*Οι συνεδρίες wellness coaching & mentoring είναι σχεδιασμένες κατά τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας και στο πρόγραμμά σας. Για τον λόγο αυτό παρέχεται η δυνατότητα τόσο για προσωπικές συναντήσεις, αλλά και μέσω Skype.

Coaching Program

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσεις μαζί μου, να ζητήσεις πληροφορίες και να κλείσεις ραντεβού για συνεδρία.
Από που μάθατε για εμένα;
Πραγματικες

Ιστοριες Επιτυχιας

angele
Μέσα από το coaching με τον Κωνσταντίνο, κατάφερα ουσιαστικά να προγραμματίσω χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό μου. Χρόνο απαραίτητο ώστε να λαμβάνω εποικοδομητικά αποτελέσματα. Ο Κωνσταντίνος ως coach, έχει έναν πολύ επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο να αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει κάποιος. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί είναι άμεση, πρακτική και αποτελεσματική. Κάνοντας coaching μαζί του, κατάφερα να πετύχω και προσωπικούς στόχους αλλά και να βοηθήσω την επιχειρηματική μου ιδέα να αναπτυχθεί. Αυτό είναι κάτι που - πολύ πιθανόν - να μην το έκανα ποτέ, καθώς μάλλον θα το ανέβαλλα συνεχώς, αν δεν είχα «δεσμεύσει» αυτόν τον χρόνο για τα sessions. Πιστεύω λοιπόν πως όλοι, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ειδίκευσης και γνώσης επί του αντικειμένου, μπορούμε να επωφεληθούμε από την επαφή μας με τον Κωνσταντίνο είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα.
Angele P. - Positive Psychology Practitioner, Founder & Content Director of HFM
Melanitou Maria
Οι συνεδρίες coaching ήταν για μένα το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Με βοήθησαν να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, με έφεραν πιο κοντά στην ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μου, μου έμαθαν τρόπους για να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι έμαθα να αποφορτίζομαι από το stress της καθημερινότητας, να βρίσκω πραγματικά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να την εκφράζω με πράξεις στους γύρω μου! Κατάφερα με τη βοήθειά του να πραγματοποιήσω στόχους στην επαγγελματική μου εξέλιξη αλλά και στην προσωπική μου ζωή! Με βοήθησε να ανακαλύψω την δύναμή μου και να την διοχετεύω σωστά ώστε να πετυχαίνω ό,τι θέλω! Κωνσταντίνε, σου είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου προσέφερες, αλλά και για όλα όσα θα έρθουν από δω και πέρα στη ζωή μου! 🙏
MARIA M. Μαρία Μ. - Chemist PhD Head of Chemical Service (GCSL) IAPR
Μία μεταμορφωτική εμπειρία. Μια εμπειρία που σου αλλάζει και κυρίως βελτιώνει την οπτική σου απέναντι σε ό,τι σε απασχολεί. Το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Κωνσταντίνε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Δημήτρης. Γ. -Διευθυντικό Στέλεχος
Οι συμβουλές του είναι εξατομικευμένες και όχι γενικές και αόριστες. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας ευφυής, θετικός και χαρισματικός άνθρωπος. Ενεργοποιεί το μυαλό να σκεφτεί σωστά και με την καθοδήγησή του βάζει τις σωστές βάσεις αυτοβελτίωσης. Μέσα από τις συνεδρίες μας, αλλά και από το υλικό που μοιράζεται μαζί μας, με έχει βοηθήσει πολύ στο να διαχειρίζομαι καλύτερα τις σκέψεις, το χρόνο και τα συναισθήματα μου. Να έχω αυτοπεποίθηση και να διεκδικώ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Φωτίστηκαν πολλές πτυχές της ζωής και της νοοτροπίας μου. Είδα από μια άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και έτσι μπόρεσα να οριοθετήσω καταστάσεις και να αναλάβω ή να αναγνωρίσω τις δράσεις εκείνες που απαιτούνται για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ζωή μου. Απέκτησα μια καλύτερη νοοτροπία, ικανή να με εξοπλίσει με εργαλεία διαχείρισης των δικών μου προκλήσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, την εγγύτητα και τις πολύτιμες συμβουλές του.
Σπύρος Στ. - Ιδιωτικός Υπάλληλος
mpakattselou
Οι συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο είναι από τα πιο ωφέλιμα «ταξίδια» που έχω κάνει στη ζωή μου! Με τη βοήθειά του φρόντισα "κομμάτια" του εαυτού μου που είχα παραμελήσει! Ανακάλυψα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα θέλω και στα μπορώ μου. Κοντά του βρήκα το κέντρο μου και άντλησα δύναμη από αυτό! Διαχειρίζομαι τις υποχρεώσεις μου με θετική στάση και σίγουρα πιο αποτελεσματικά ! Έμαθα να έχω πίστη στον εαυτό μου και αυτό αποτέλεσε τη βάση της ισορροπίας μου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για όλα όσα γενναιόδωρα μου προσφέρεις. Σου είμαι ευγνώμων 🙏
Christina B.
Eri-h
Μέσα από τις συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πλέον είμαι ευγνώμων για το ‘’σήμερα’’ και για το ‘’τώρα’’. Έμαθα να σκέφτομαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και να βρίσκω αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα συνεχίζω το ταξίδι αυτοβελτίωσης με διατροφικές συνεδρίες και διαλογισμό. Κων/νε σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!
Eri H.
Sandra
Οι συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα μοναδικές, δημιουργικές, γεμάτες προκλήσεις και ενδυνάμωση. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με βοήθησε να κατακτήσω τους στόχους μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και γαλήνη.
Sandra C. - Author
Με βοήθησε να αντιμετωπίζω καθημερινές προκλήσεις με χιούμορ και υπομονή. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή γιατί, μέσα στο χάος που είχα στο μυαλό μου μετά την μεγάλη δοκιμασία της υγείας μου, βρέθηκε στον δρόμο μου ο Κωνσταντίνος! Τον ευγνωμονώ γιατί με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης στις καθημερινές προκλήσεις και να μπορώ να τις αντιμετωπίζω με χιούμορ, καθώς επίσης με υπομονή και ρεαλισμό Ο Κωνσταντίνος είναι φωτεινός και οδήγησε αβίαστα τα βήματα μου σε άλλο δρόμο. Τον ευχαριστώ ειλικρινά
Γεωργία Μπ. - Στέλεχος επιχείρησης
Sevi
Οι συνεδρίες mentoring & coaching με τον Κωνσταντίνο με βοήθησαν να οραματιστώ τον σκοπό της ζωής μου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε μέσα μου μια αυξανόμενη αίσθηση θετικής ενέργειας και θέλησης. Με το που ανακάλυψα το «μονοπάτι» μου, ξεκίνησα να περπατώ σε αυτό με φώτιση και χαρά, αλλάζοντας την ρουτίνα μου σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
Sevi A.
Η συνεδρία μου με τον Κωνσταντίνο ήταν μια πρόκληση για εμένα. Πάνω απ’ όλα όμως προσπάθησα να αντλήσω θετική ενέργεια. Κατάφερα να ανατρέξω πάλι πίσω στο πρόβλημά μου, που είναι ένα τραυματικό γεγονός για εμένα, και να το δω από μια άλλη οπτική γωνία, πιο χιουμοριστική. Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία.
Margarita G.
Stefania
Το να κάνω συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο, ήταν ειλικρινά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Συζητήσαμε πράγματα σχετικά με την υγεία μου, την διατροφή μου, την δουλειά μου, την συγκέντρωση μου, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ζωή, τις φιλοδοξίες μου (και η λίστα συνεχίζεται...!). Φεύγω μετά από κάθε συνεδρία έχοντας μία κατεύθυνση και έναν σκοπό. Παράλληλα αισθάνομαι πως η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Ευχαριστώ!
Stefania M.
img-1808-copy
Η γνωριμία μου με τον Κωνσταντίνο αποτέλεσε ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου! Έγινα χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή και όλα τώρα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Βίωσα όμορφες αλλαγές στο σώμα μου αλλά ακόμα περισσότερο στον τρόπο σκέψης μου.
kika s.

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now