coaching

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ​

coaching

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ​

Η σχέση σου με τον εαυτό σου είναι η  πιο σημαντική σχέση από όλες. Είναι αυτή που μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σου και με τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υποθέτω ότι βρίσκεσαι σε αυτή την σελίδα γιατί θέλεις εργαλεία για έμπνευση , παρακίνηση και θετική αλλαγή. Όλα αυτά ξεκινούν με το να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα.

Η προσωπική ανάπτυξη είναι εσωτερικό ταξίδι και εγώ θα σε βοηθήσω να το κάνεις με τρόπο αποτελεσματικό, δημιουργικό και πάνω απ΄όλα πετυχαίνοντας γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν.

Ο πυρήνας της πρακτικής και της φιλοσοφίας μου είναι η αυτοφροντίδα. Ήρθε η ώρα να βάλεις τον εαυτό σου προτεραιότητα.  Με την δουλειά που θα κάνουμε μαζί, θα αποκτήσεις αυτογνωσία και επίγνωση. Έτσι θα καταρρίψεις ό,τι εμπόδιο μέχρι σήμερα σε σταματούσε από το να είσαι η καλύτερή σου εκδοχή. Σου υπόσχομαι ένα “ταξίδι” απολαυστικό, με προκλήσεις και αποκαλύψεις.

Σε περιμένω

*Οι συνεδρίες wellness coaching & mentoring είναι σχεδιασμένες κατά τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας και στο πρόγραμμά σας. Για τον λόγο αυτό παρέχεται η δυνατότητα τόσο για προσωπικές συναντήσεις, αλλά και μέσω Skype.

Πραγματικες

Ιστοριες Επιτυχιας

img-1808-copy

Η γνωριμία μου με τον Κωνσταντίνο αποτέλεσε ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου! Έγινα χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή και όλα τώρα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Βίωσα όμορφες αλλαγές στο σώμα μου αλλά ακόμα περισσότερο στον τρόπο σκέψης μου.

kika s.
Sandra

Οι συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα μοναδικές, δημιουργικές, γεμάτες προκλήσεις και ενδυνάμωση. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με βοήθησε να κατακτήσω τους στόχους μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και γαλήνη.

Sandra C. - Author
Stefania

Το να κάνω συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο, ήταν ειλικρινά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Συζητήσαμε πράγματα σχετικά με την υγεία μου, την διατροφή μου, την δουλειά μου, την συγκέντρωση μου, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ζωή, τις φιλοδοξίες μου (και η λίστα συνεχίζεται...!). Φεύγω μετά από κάθε συνεδρία έχοντας μία κατεύθυνση και έναν σκοπό. Παράλληλα αισθάνομαι πως η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Ευχαριστώ!

Stefania M.
Eri-h

Μέσα από τις συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πλέον είμαι ευγνώμων για το ‘’σήμερα’’ και για το ‘’τώρα’’. Έμαθα να σκέφτομαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και να βρίσκω αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα συνεχίζω το ταξίδι αυτοβελτίωσης με διατροφικές συνεδρίες και διαλογισμό. Κων/νε σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!

Eri H.
Sevi

Οι συνεδρίες mentoring & coaching με τον Κωνσταντίνο με βοήθησαν να οραματιστώ τον σκοπό της ζωής μου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε μέσα μου μια αυξανόμενη αίσθηση θετικής ενέργειας και θέλησης. Με το που ανακάλυψα το «μονοπάτι» μου, ξεκίνησα να περπατώ σε αυτό με φώτιση και χαρά, αλλάζοντας την ρουτίνα μου σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Sevi A.

Coaching Program

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσεις μαζί μου, να ζητήσεις πληροφορίες και να κλείσεις ραντεβού για συνεδρία.

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Lorem ipsum

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now