Ayurveda - Συνεδριες συμβουλευτικης

ayurveda konstantinos
συνεδριες

ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ​

Εξισορρόπηση μέσω της επιστήμης της Ayurveda
Tρόπος ζωής – Ρουτίνα – Διατροφή 

Οι ατομικές συνεδρίες Αγιουρβέδα, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την διατροφή σας και τις καθημερινές σας συνήθειες. Μέσα από τις συναντήσεις μας θα λάβετε εξατομικευμένες προτάσεις προς εφαρμογή, βασισμένες στις αρχές της επιστήμης της Αγιουρβέδα και της φιλοσοφίας της Γιόγκα.

Μέσα από την εξειδίκευσή μου ως σύμβουλος Ayurvedic Lifestyle, μπορώ να σας υποστηρίξω να πετύχετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, που θα αυξήσουν την ευεξία σας και την λειτουργικότητά σας σε σωματικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η αλλαγές που θα πετύχετε στηρίζονται στο ότι θα αποκτήσετε γνώση του πώς λειτουργούν οι διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες νου-σώματος (doshas) σύμφωνα με την Αγιουρβέδα. Θα ανακαλύψετε ποια είναι η δική σας ιδιοσυγκρασία και θα κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις που αυτή συνεπάγεται.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεών μας θα κάνουμε πρακτική εφαρμογή των ψυχολογικών και συμπεριφορικών διδασκαλιών της Αγιουρβέδα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε τα βαθύτερα αίτια που μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε απογοήτευση ή έλλειψη αποφασιστικότητας, όσον αφορά την προσπάθειά σας να πετύχετε κάποια επιθυμητή αλλαγή ή βελτίωση των συνηθειών σας.

Θα συζητήσουμε επίσης σε βάθος τα φυσιολογικά και ψυχολογικά σας χαρακτηριστικά, για να “φέρουμε στο φως” προσωπικές και συναισθηματικές προκλήσεις που σας βγάζουν εκτός ισορροπίας. Βάσει αυτών των δεδομένων θα σας βοηθήσω να προχωρήσετε σε μικρές, καίριες αλλαγές, που θα σας φέρουν μεγάλα και σημαντικά αποτελέσματα. Θα πετύχετε αλλαγές που θα αυξήσουν την αυτοαποδοχή σας και το πόσο ικανοποιημένοι θα αισθάνεστε από την καθημερινότητά σας.  

“H Αγιουρβέδα (που κυριολεκτικά σημαίνει η γνώση της ζωής) είναι μία βιοπνευματική επιστήμη για ευημερία, ηλικίας 5000 ετών. Είναι μία επιστήμη που μας προσφέρει δύο πολύ σημαντικά πράγματα: 1) βαθιά γνώση και κατανόηση των παραγόντων που μας οδηγούν σε ανισορροπία, ή και οδύνη, τόσο σε σωματικό όσο και σε νοητικό επίπεδο & 2) παρέχει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών μεθόδων για εξισορρόπηση νου/σώματος

Η Αγιουρβέδα παρά τις αρχαίες καταβολές της, είναι μία διαχρονική και ζωντανή επιστήμη. Είναι ένας «ωκεανός» θεραπευτικής γνώσης που μπορεί να υποστηρίξει την ευημερία σε κάθε πτυχή της ύπαρξης: στην σωματική πτυχή, στην συναισθηματική πτυχή, και στην πνευματική πτυχή. Μας βοηθά μέσα από πρακτικές μεθόδους να ζήσουμε μία ισορροπημένη ζωή, δίνοντας έμφαση στην ηρεμία του νου και στην πνευματική ανάπτυξη.

Οι πρακτικές της Αγιουρβέδα  υποστηρίζουν την εξισορρόπηση νου και σώμα τόσο σε λεπτοφυές/ενεργειακό επίπεδο, όσο και σε οργανικό/κυτταρικό επίπεδο. Eίναι μια ολιστική επιστήμη που προσφέρει βαθιά κατανόηση του εαυτού, και ένα ευρύ φάσμα θεραπειών για κάθε συνθήκη και προκλήση στη ζωή. Για κάθε ανισορροπία εξετάζει ταυτόχρονα παράγοντες ψυχολογικούς, παθολογικούς και διατροφικούς. Έτσι προτείνει αποτελεσματικές λύσεις που οδηγούν σε οφέλη με μακροπρόθεσμη διάρκεια.

Τα 2/3 των αγιουρβεδικών μεθόδων θεραπείας εστιάζουν στη φροντίδα του εσωτερικού, ενεργητικού τοπίου ενός ατόμου. Δίνεται έμφαση στην βελτιστοποίηση της λειτουργίας των λεπτοφυών εσωτερικών διεργασιών, που λαμβάνουν χώρα μέσα σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό.”

Μελετώ και εφαρμόζω προσωπικά εδώ και 30 χρόνια τις πρακτικές για ψυχολογική και πνευματική εξέλιξη που προτείνουν η επιστήμη της Αγιουρβέδα και η φιλοσοφία της Yoga. Μέσα από αυτή τη γνώση και εμπειρία, έχω δημιουργήσει την μέθοδο που εφαρμόζω στις συνεδρίες. Βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου μου είναι ότι είναι προσιτή και αποτελεσματική. Μέχρι και σήμερα έχει βοηθήσει εκαντοντάδες ανθρώπους που έχουν επιλέξει να δουλέψουν μαζί μου, να πετύχουν τους στόχους τους και να λάβουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν. Η καθοδήγηση και η εκπαίδευση που θα σας προσφέρω μέσα από τις συνεδρίες, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σε βάθος ποια είναι η φύση σας και πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Θα μάθετε να δημιουργείτε και να απολαμβάνετε μία ζωή με νόημα.   

Πώς θα ωφεληθείτε από τις συνεδρίες

 • Θα λάβετε σαφή υποστήριξη και καθοδήγηση για να βελτιώσετε την ευεξία σας σε σωματικό και νοητικό επίπεδο, βάσει των διδασκαλιών την Αγιουρβέδα.
 • Θα αποκτήσετε βαθιά κατανόηση των ατομικών σας χαρακτηριστικών, καθώς και πώς λειτουργείτε ως ιδιοσυγκρασία ανάλογα με τον τύπο (dosha) που ανήκετε. Ως αποτέλεσμα θα μάθετε να «ακούτε» τις ανάγκες σας και να γνωρίζετε πώς θα εξισορροπήσετε σωματικά και νοητικά.
 • Θα ακολουθήσετε ένα λειτουργικό και εύκολα εφαρμόσιμο πλάνο δράσης που θα περιλαμβάνει:
  -εξατομικευμένη διατροφή
  -προτεινόμενη λειτουργική καθημερινή ρουτίνα προσαρμοσμένη στα δικά σας μέτρα
  -πρακτικές για συναισθηματική, νοητική και σωματική ευεξία  
 • Θα προσεγγίσετε ολιστικά τους παράγοντες που συνθέτουν την ευημερία σας, και θα έχετε την πολύτιμη ευκαιρία να εξερευνήσετε ποιος πραγματικά είστε, ποιοι είναι οι στόχοι σας και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας.
 • Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό θα σας οδηγήσει σε προσωπική και πνευματική εξέλιξη.
 • Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απολαμβάνετε μία πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη καθημερινότητα.

Για να μάθετε για τα πακέτα συνεδριών και να κλείσετε το ραντεβού σας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας ή στείλτε email στο [email protected].

Coaching Program

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσεις μαζί μου, να ζητήσεις πληροφορίες και να κλείσεις ραντεβού για συνεδρία.
Από που μάθατε για εμένα;
Πραγματικες

Ιστοριες Επιτυχιας

angele
Μέσα από το coaching με τον Κωνσταντίνο, κατάφερα ουσιαστικά να προγραμματίσω χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό μου. Χρόνο απαραίτητο ώστε να λαμβάνω εποικοδομητικά αποτελέσματα. Ο Κωνσταντίνος ως coach, έχει έναν πολύ επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο να αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει κάποιος. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί είναι άμεση, πρακτική και αποτελεσματική. Κάνοντας coaching μαζί του, κατάφερα να πετύχω και προσωπικούς στόχους αλλά και να βοηθήσω την επιχειρηματική μου ιδέα να αναπτυχθεί. Αυτό είναι κάτι που - πολύ πιθανόν - να μην το έκανα ποτέ, καθώς μάλλον θα το ανέβαλλα συνεχώς, αν δεν είχα «δεσμεύσει» αυτόν τον χρόνο για τα sessions. Πιστεύω λοιπόν πως όλοι, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ειδίκευσης και γνώσης επί του αντικειμένου, μπορούμε να επωφεληθούμε από την επαφή μας με τον Κωνσταντίνο είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα.
Angele P. - Positive Psychology Practitioner, Founder & Content Director of HFM
Melanitou Maria
Οι συνεδρίες coaching ήταν για μένα το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Με βοήθησαν να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, με έφεραν πιο κοντά στην ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μου, μου έμαθαν τρόπους για να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι έμαθα να αποφορτίζομαι από το stress της καθημερινότητας, να βρίσκω πραγματικά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να την εκφράζω με πράξεις στους γύρω μου! Κατάφερα με τη βοήθειά του να πραγματοποιήσω στόχους στην επαγγελματική μου εξέλιξη αλλά και στην προσωπική μου ζωή! Με βοήθησε να ανακαλύψω την δύναμή μου και να την διοχετεύω σωστά ώστε να πετυχαίνω ό,τι θέλω! Κωνσταντίνε, σου είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου προσέφερες, αλλά και για όλα όσα θα έρθουν από δω και πέρα στη ζωή μου! 🙏
MARIA M. Μαρία Μ. - Chemist PhD Head of Chemical Service (GCSL) IAPR
Μία μεταμορφωτική εμπειρία. Μια εμπειρία που σου αλλάζει και κυρίως βελτιώνει την οπτική σου απέναντι σε ό,τι σε απασχολεί. Το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Κωνσταντίνε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Δημήτρης. Γ. -Διευθυντικό Στέλεχος
Οι συμβουλές του είναι εξατομικευμένες και όχι γενικές και αόριστες. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας ευφυής, θετικός και χαρισματικός άνθρωπος. Ενεργοποιεί το μυαλό να σκεφτεί σωστά και με την καθοδήγησή του βάζει τις σωστές βάσεις αυτοβελτίωσης. Μέσα από τις συνεδρίες μας, αλλά και από το υλικό που μοιράζεται μαζί μας, με έχει βοηθήσει πολύ στο να διαχειρίζομαι καλύτερα τις σκέψεις, το χρόνο και τα συναισθήματα μου. Να έχω αυτοπεποίθηση και να διεκδικώ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Φωτίστηκαν πολλές πτυχές της ζωής και της νοοτροπίας μου. Είδα από μια άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και έτσι μπόρεσα να οριοθετήσω καταστάσεις και να αναλάβω ή να αναγνωρίσω τις δράσεις εκείνες που απαιτούνται για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ζωή μου. Απέκτησα μια καλύτερη νοοτροπία, ικανή να με εξοπλίσει με εργαλεία διαχείρισης των δικών μου προκλήσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, την εγγύτητα και τις πολύτιμες συμβουλές του.
Σπύρος Στ. - Ιδιωτικός Υπάλληλος
mpakattselou
Οι συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο είναι από τα πιο ωφέλιμα «ταξίδια» που έχω κάνει στη ζωή μου! Με τη βοήθειά του φρόντισα "κομμάτια" του εαυτού μου που είχα παραμελήσει! Ανακάλυψα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα θέλω και στα μπορώ μου. Κοντά του βρήκα το κέντρο μου και άντλησα δύναμη από αυτό! Διαχειρίζομαι τις υποχρεώσεις μου με θετική στάση και σίγουρα πιο αποτελεσματικά ! Έμαθα να έχω πίστη στον εαυτό μου και αυτό αποτέλεσε τη βάση της ισορροπίας μου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για όλα όσα γενναιόδωρα μου προσφέρεις. Σου είμαι ευγνώμων 🙏
Christina B.
Eri-h
Μέσα από τις συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πλέον είμαι ευγνώμων για το ‘’σήμερα’’ και για το ‘’τώρα’’. Έμαθα να σκέφτομαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και να βρίσκω αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα συνεχίζω το ταξίδι αυτοβελτίωσης με διατροφικές συνεδρίες και διαλογισμό. Κων/νε σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!
Eri H.
Sandra
Οι συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα μοναδικές, δημιουργικές, γεμάτες προκλήσεις και ενδυνάμωση. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με βοήθησε να κατακτήσω τους στόχους μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και γαλήνη.
Sandra C. - Author
Με βοήθησε να αντιμετωπίζω καθημερινές προκλήσεις με χιούμορ και υπομονή. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή γιατί, μέσα στο χάος που είχα στο μυαλό μου μετά την μεγάλη δοκιμασία της υγείας μου, βρέθηκε στον δρόμο μου ο Κωνσταντίνος! Τον ευγνωμονώ γιατί με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης στις καθημερινές προκλήσεις και να μπορώ να τις αντιμετωπίζω με χιούμορ, καθώς επίσης με υπομονή και ρεαλισμό Ο Κωνσταντίνος είναι φωτεινός και οδήγησε αβίαστα τα βήματα μου σε άλλο δρόμο. Τον ευχαριστώ ειλικρινά
Γεωργία Μπ. - Στέλεχος επιχείρησης
Sevi
Οι συνεδρίες mentoring & coaching με τον Κωνσταντίνο με βοήθησαν να οραματιστώ τον σκοπό της ζωής μου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε μέσα μου μια αυξανόμενη αίσθηση θετικής ενέργειας και θέλησης. Με το που ανακάλυψα το «μονοπάτι» μου, ξεκίνησα να περπατώ σε αυτό με φώτιση και χαρά, αλλάζοντας την ρουτίνα μου σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
Sevi A.
Η συνεδρία μου με τον Κωνσταντίνο ήταν μια πρόκληση για εμένα. Πάνω απ’ όλα όμως προσπάθησα να αντλήσω θετική ενέργεια. Κατάφερα να ανατρέξω πάλι πίσω στο πρόβλημά μου, που είναι ένα τραυματικό γεγονός για εμένα, και να το δω από μια άλλη οπτική γωνία, πιο χιουμοριστική. Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία.
Margarita G.
Stefania
Το να κάνω συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο, ήταν ειλικρινά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Συζητήσαμε πράγματα σχετικά με την υγεία μου, την διατροφή μου, την δουλειά μου, την συγκέντρωση μου, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ζωή, τις φιλοδοξίες μου (και η λίστα συνεχίζεται...!). Φεύγω μετά από κάθε συνεδρία έχοντας μία κατεύθυνση και έναν σκοπό. Παράλληλα αισθάνομαι πως η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Ευχαριστώ!
Stefania M.
img-1808-copy
Η γνωριμία μου με τον Κωνσταντίνο αποτέλεσε ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου! Έγινα χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή και όλα τώρα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Βίωσα όμορφες αλλαγές στο σώμα μου αλλά ακόμα περισσότερο στον τρόπο σκέψης μου.
kika s.

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now