συνεδριες

ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ​

συνεδριες

ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ​

Ανακαλύψτε τον Αγιουβερδικό σας τύπο και τραφείτε βάσει του φυσικού σας σχεδιασμού.

Μέσα από αυτές τις συνεδρίες θα λάβετε ένα εξειδικευμένο πλάνο διατροφής καθώς επίσης και ένα οδηγό καθημερινότητας που θα σας βοηθήσει στο να ζήσετε με εσωτερική ισορροπία, περισσότερη ενέργεια και ευεξία.

Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει πολύ εάν βιώνετε συμπτώματα όπως κούραση, άγχος, δυσπεψία, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και δυσκοιλιότητα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σας συμβαίνουν τα παραπάνω;
Δεν υπάρχει μία ενιαία δίαιτα που να ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους.

Για το λόγο αυτό θα σας βοηθήσω να μάθετε πώς να τρέφεστε βάσει του τύπου σας και των ατομικών σας, ξεχωριστών αναγκών.

Θα σας βοηθήσω να κάνετε προοδευτικές αλλαγές και να έχετε αποτελέσματα που διαρκούν

Πραγματικες

Ιστοριες Επιτυχιας

angele
Μέσα από το coaching με τον Κωνσταντίνο, κατάφερα ουσιαστικά να προγραμματίσω χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό μου. Χρόνο απαραίτητο ώστε να λαμβάνω εποικοδομητικά αποτελέσματα. Ο Κωνσταντίνος ως coach, έχει έναν πολύ επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο να αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει κάποιος. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί είναι άμεση, πρακτική και αποτελεσματική. Κάνοντας coaching μαζί του, κατάφερα να πετύχω και προσωπικούς στόχους αλλά και να βοηθήσω την επιχειρηματική μου ιδέα να αναπτυχθεί. Αυτό είναι κάτι που - πολύ πιθανόν - να μην το έκανα ποτέ, καθώς μάλλον θα το ανέβαλλα συνεχώς, αν δεν είχα «δεσμεύσει» αυτόν τον χρόνο για τα sessions. Πιστεύω λοιπόν πως όλοι, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ειδίκευσης και γνώσης επί του αντικειμένου, μπορούμε να επωφεληθούμε από την επαφή μας με τον Κωνσταντίνο είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα.
Angele P. - Positive Psychology Practitioner, Founder & Content Director of HFM
mpakattselou
Οι συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο είναι από τα πιο ωφέλιμα «ταξίδια» που έχω κάνει στη ζωή μου! Με τη βοήθειά του φρόντισα "κομμάτια" του εαυτού μου που είχα παραμελήσει! Ανακάλυψα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα θέλω και στα μπορώ μου. Κοντά του βρήκα το κέντρο μου και άντλησα δύναμη από αυτό! Διαχειρίζομαι τις υποχρεώσεις μου με θετική στάση και σίγουρα πιο αποτελεσματικά ! Έμαθα να έχω πίστη στον εαυτό μου και αυτό αποτέλεσε τη βάση της ισορροπίας μου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για όλα όσα γενναιόδωρα μου προσφέρεις. Σου είμαι ευγνώμων 🙏
Christina B.
Eri-h
Μέσα από τις συνεδρίες coaching με τον Κωνσταντίνο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πλέον είμαι ευγνώμων για το ‘’σήμερα’’ και για το ‘’τώρα’’. Έμαθα να σκέφτομαι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και να βρίσκω αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα συνεχίζω το ταξίδι αυτοβελτίωσης με διατροφικές συνεδρίες και διαλογισμό. Κων/νε σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!
Eri H.
Sandra
Οι συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα μοναδικές, δημιουργικές, γεμάτες προκλήσεις και ενδυνάμωση. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με βοήθησε να κατακτήσω τους στόχους μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και γαλήνη.
Sandra C. - Author
Sevi
Οι συνεδρίες mentoring & coaching με τον Κωνσταντίνο με βοήθησαν να οραματιστώ τον σκοπό της ζωής μου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε μέσα μου μια αυξανόμενη αίσθηση θετικής ενέργειας και θέλησης. Με το που ανακάλυψα το «μονοπάτι» μου, ξεκίνησα να περπατώ σε αυτό με φώτιση και χαρά, αλλάζοντας την ρουτίνα μου σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
Sevi A.
Η συνεδρία μου με τον Κωνσταντίνο ήταν μια πρόκληση για εμένα. Πάνω απ’ όλα όμως προσπάθησα να αντλήσω θετική ενέργεια. Κατάφερα να ανατρέξω πάλι πίσω στο πρόβλημά μου, που είναι ένα τραυματικό γεγονός για εμένα, και να το δω από μια άλλη οπτική γωνία, πιο χιουμοριστική. Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία.
Margarita G.
Stefania
Το να κάνω συνεδρίες με τον Κωνσταντίνο, ήταν ειλικρινά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Συζητήσαμε πράγματα σχετικά με την υγεία μου, την διατροφή μου, την δουλειά μου, την συγκέντρωση μου, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ζωή, τις φιλοδοξίες μου (και η λίστα συνεχίζεται...!). Φεύγω μετά από κάθε συνεδρία έχοντας μία κατεύθυνση και έναν σκοπό. Παράλληλα αισθάνομαι πως η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Ευχαριστώ!
Stefania M.
img-1808-copy
Η γνωριμία μου με τον Κωνσταντίνο αποτέλεσε ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου! Έγινα χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή και όλα τώρα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Βίωσα όμορφες αλλαγές στο σώμα μου αλλά ακόμα περισσότερο στον τρόπο σκέψης μου.
kika s.

Coaching Program

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσεις μαζί μου, να ζητήσεις πληροφορίες και να κλείσεις ραντεβού για συνεδρία.

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Lorem ipsum

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now