Συλλογισμοί: Κάρμα και Καλή Συνύπαρξη #17 Ιανουαρίου 2022

Γεια σας φίλες και φίλοι,

Η πρόταση για αυτό τον μήνα είναι να δουλέψουμε με το Κάρμα μας. Να δώσουμε προσοχή στο πώς η κάθε μας δράση γεννά μία επίδραση. Χτίζω “καλό Κάρμα”, σημαίνει φέρνω επίγνωση στις δράσεις μου για να πάρω καλά αποτελέσματα. Αν αυτό θες να πετύχεις, σου προτείνω να δουλέψεις με τα 5 Yamas. Είναι  λέξη σανσκριτική που στα ελληνικά μπορούμε να την αποδόσουμε ως “όρους καλής συνύπαρξης” ή “όρους καλής, σωστής και ηθικής συμπεριφοράς προς τον έξω κόσμο”. Eίναι αξίες που καλλιεργώντας τις θα δώσουν νόημα στους στοχόυς σου και στον τρόπο που ζεις τη ζωή σου.

Διαβάσε ποια είναι τα 5 Yamas και τον τρόπο που προτείνω να δουλέψεις με αυτά, στο άρθρο που θα βρεις εδώ.

Η πρόθεση για επανασύνδεση με τους όρους καλής συνύπαρξης θα σε κάνουν έναν πραγματικά ελκυστικό άνθρωπο. Ένα άνθρωπο που δημιουργεί γύρω του ένα περιβάλλον όμορφης συνύπαρξης με τους άλλους, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό. Θα έλκεις ευκαιρίες και καλά αποτελέσματα.

Αυτή την εβδομάδα…–> To quote της εβδομάδας

“Είμαστε αυτό που είμαστε επειδή ήμασταν αυτό που ήμασταν”

Ζίγκμουντ Φρόυντ

Aυτή η φράση μας δείχνει πώς λειτουργεί το Κάρμα. Αναγνώρισε πώς η δράση σου, σου έχει φέρει τα αποτελέσματα που τώρα λαμβάνεις. Σκέψου και ευθυγραμμίσου με αυτό που επιθυμείς να λαμβάνεις στο μέλλον.  Στο άμεσο ή στο μακροπρόθεσμο. Αύριο θα είσαι αυτό που “χτίζεις” τώρα!

–> Το podcast της εβδομάδας

“Μία Νοοτροπία για καλύτερο μέλλον”

Άκου μία νοοτροπία που θα σου εξασφαλίσει μελλοντικές επιτυχίες! Ξεκίνα να την υιοθετείς από σήμερα!

Άκουσέ το επεισόδιο εδώ.

–> Το video της εβδομάδας

“Δες έναν έξυπνο τρόπο για να βελτιωθείς”

Πάμε να πετύχουμε στόχους! Υπάρχει μία πολύ αποτελεσματική, “έξυπνη” μέθοδος που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους, και θα την δείτε σε αυτό το βίντεο.
Δες το βίντεο εδώ

——-

Eίμαι πάντα εδώ για να μοιράζομαι καλές ιδέες και να σας υποστηρίζω στην “διαδρομή”

Κωνσταντίνος

Share

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now