Revival Sankalpa: Yoga, Workshops, Ecomarket & More

Revival Sankalpa: Yoga, Workshops, Ecomarket & More

30 September

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που θα αναζητήσουμε τους στόχους μας μέσα από την καρδιά μας, στην ολοήμερη εκδήλωση Revival Sankalpa που διοργανώνει το 4moms.gr στη Life Gallery (Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη).

Συγκεκριμένα στις 16:00  θα χαρώ να σας δω στην ομιλία μου με θέμα Sankalpa: Η δύναμη της πρόθεσης. Σε αυτή θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να θέσετε μία ισχυρή πρόθεση, ώστε να προσελκύσετε στη ζωή σας όλα όσα θα την κάνουν καλύτερη.

Δείτε το περιεχόμενο της ομιλίας παρακάτω:


SankalpaΗ δύναμη της πρόθεσης

Το Φθινόπωρο είναι συνήθως η εποχή κατά την οποία κάνουμε τον απολογισμό μας, τον προγραμματισμό μας και παίρνουμε αποφάσεις για όλα όσα θέλουμε να αλλάξουμε, να αφήσουμε πίσω μας και να βελτιώσουμε.

Σας έχει συμβεί όμως παρότι ξεκινάτε δυναμικά, στην πορεία να μπερδεύεστε ή ακόμα και να παρεκλίνετε απο τον αρχικό σκοπό έτσι ώστε τελικά να μην πραγματοποιείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε;

Ακριβώς για να αποφύγετε το παραπάνω, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να εξασκήσετε την Sankalpa, μία φιλοσοφική έννοια στην παράδοση της γιόγκα που έχει να κάνει με την πιο ειλικρινή σας επιθυμία και την πιο αληθινή σας πρόθεση.

Στη συνάντησή μας θα συνειδητοποιήσετε ότι ο λόγος που έχει νόημα να εστιάσετε σε αυτή την αρχαία έννοια, είναι γιατί η χρήση της σας καθοδηγεί στο να θέσετε εξ αρχής τις σωστές βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε τι πραγματικά επιθυμείτε και πώς θα το προσελκύσετε στη ζωή σας.

Η Sankalpa δεν σημαίνει απλά να θέσετε στόχους αλλά κάτι πολύ βαθύτερο και ολοκληρωμένο. Σας καλεί να έρθετε σε επαφή με την ισχυρή πρόθεση που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μαθαίνοντας να την χρησιμοποιείτε, μπορεί να αποτελέσει «πυξίδα» καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής σας που πάντα θα σας κατευθύνει προς τα πραγματικά σας θέλω.

Για παράδειγμα εάν επιθυμείτε να προσελκύσετε την πνευματική και σωματική ισορροπία στην ζωή σας, το πρώτο βήμα για να το πετύχετε είναι να κάνετε μία θετική, ειλικρινή και σύντομη δήλωση προς τον εαυτό σας πχ «είμαι σωματικά και νοητικά υγιής». Η κεντρική ιδέα είναι να ορίσετε μια Sankalpa και να τη διατηρήσετε μέχρι να εφαρμοστεί στη ζωή σας. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε ευκολότερα να πετύχετε τους επιμέρους στόχους σας πχ να κόψετε το κάπνισμα, να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας κτλ χωρίς να χάνετε επαφή με την μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη εικόνα.

Οι πρακτικές της γιόγκα και του διαλογισμού, για τις οποίες θα μιλήσουμε, παρέχουν τα εργαλεία και την τεχνογνωσία προκειμένου να μπορέσει το υποσυνείδητό σας να δει αυτή τη δήλωση ως αληθινή. Φέρνουν δηλαδή τον νου σε μία κατάσταση διαυγούς χαλάρωσης και τον καθιστούν ικανό να επιδέχεται την θετική πρόθεση που έχετε ορίσει. Ανοίγουν με άλλα λόγια έναν «δίαυλο επικοινωνίας» με το βαθύ υποσυνείδητο.

Μέσα από τακτική πρακτική και εξάσκηση, θα εδραιώσετε έναν νέο τρόπο θετικής σκέψης, ικανό να σας οδηγήσει προς την κατεύθυνση της εκπλήρωσης της συνειδητής σας πρόθεσης. Σκεπτόμενοι με αυτό τον τρόπο, οι πράξεις σας θα ακολουθήσουν και έτσι θα πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας, ώστε να πραγματοποιήσετε στην καθημερινότητά σας τις θετικές αλλαγές που επιθυμείτε.

Αυτό ακριβώς είναι το αντικείμενο της συνάντησής μας. Θα μοιραστώ μαζί σας τεχνικές για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την Sankalpa προκειμένου να διοχετεύσετε την ενέργειά σας προς την κατεύθυνση που θα βελτιώσει την ζωή σας.

Το κέρδος είναι ότι σταδιακά θα καταφέρετε να ευθυγραμμίσετε τον νου, το σώμα και τα συναισθήματά σας με τον ανώτερο στόχο σας, αξιοποιώντας την δύναμη της θέλησης που έχετε ήδη μέσα σας.

Σας περιμένω.
Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης


Περισσότερες Πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής: Life Gallery Athens Hotel & Spa, Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη

Ώρα: 11:00 – 20:00

Γενική είσοδος με ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις δράσεις: 10 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στηρίζουμε την Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder γιατί “ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους!” #TimeToEndBreastCancer

Sharing is caring!Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x