Small Group Online Yoga Class κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη

Ξεκινάμε στις 8 Σεπτεμβρίου! Κάθε Τρίτη στις 18:00 – 19:15 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί στις 8:30 – 09:45 μπορείς να συμμετέχεις σε μία κλειστή online τάξη .

Θα κάνουμε πρακτικές απολαυστικές για το σώμα και εμπνευστικές για τον νου. Το μόνο για το οποίο χρειάζεται να φροντίσεις είναι να έχεις καλή σύνδεση και κάμερα, γιατί κατά την διάρκεια του μαθήματος θα σε παρακολουθώ, και θα σου δίνω εξατομικευμένες οδηγίες.

Ο τρόπος διδασκαλίας μου

Η διδασκαλία μου στη Yoga έχει να κάνει με το να ζεις την ζωή σου σε ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο Eαυτό σου. Να βρίσκεσαι σε σύνδεση με τα ιδανικά που κάνουν τον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζεις. Η Yoga είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πλοηγηθείς στο καταπληκτικό ταξίδι που ονομάζουμε ζωή.

Κάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις επίσης με το νου σου και με το σύστημα ενέργειας που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Ο τρόπος διδασκαλίας μου συγκεντρώνει την γνώση και την εμπειρία 25 ετών με την επιστήμη της Yoga.

Πάνω απ΄όλα η πρόθεσή μου είναι μέσα από τις τάξεις μου να κάνω την Yoga διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα, γεμάτη προκλήσεις και προσβάσιμη σε όλα τα επίπεδα μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο βαθύτερος σκοπός των μαθημάτων μου, είναι να καλλιεργηθεί μία αντίληψη της σύνδεσης νου – σώματος και μέσω της σωματικής πρακτικής. Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχει ο κάθε ασκούμενος καλύτερη υγεία συνολικά, σε σωματικό αλλά και νοητικό επίπεδο.

Πώς θα συμμετέχεις

Μπορείς είτε να κλείσεις ένα μεμονωμένο μάθημα, είτε να ωφεληθείς από το μηνιαίο πακέτο των τεσσάρων μαθημάτων. Συγκεκριμένα:

– Πακέτο με 4 πρακτικές (ισχύει για 30 ημέρες) 35 ευρώ
-Πακέτο με 8 πρακτικές (ισχύει για 30 ημέρες) 65 ευρώ
– Ένα μεμονωμένο μάθημα 12 ευρώ (παρακαλώ να διευκρινίζετε για ποια ημερομηνία κλείνετε την θέση σας)

Για να κλείσεις την θέση σου στείλε μήνυμα με τίτλο «Online Tάξη» και όνομα – επίθετο – τηλέφωνο στο register@konstantinosc.com .

Πατώντας ΕΔΩ μπορείς να δεις κάποιες βιντεοσκοπημένες πρακτικές. Ανανεώνονται συχνά και θα βρεις ακόμα περισσότερο υλικό στο κανάλι μου στο YouTube.

Tι λένε οι μαθητές για την εμπειρία της Online Τάξης

«Η online τάξη είναι μία μοναδική εμπειρία! Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι απλά μία δοκιμή…και θα νοιώσει αμέσως υπέροχα! Μόλις τελείωσε η χθεσινή τάξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πότε θα γίνει η επόμενη μας συνάντηση!!!  Βασικά είσαι στο δικό σου χώρο, έχεις ότι χρειάζεσαι δίπλα σου, την ευρηματική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου, επικοινωνείς μαζί του αν τυχόν δεν νιώθεις καλά σε μία στάση και εκείνος σου προτείνει τις κατάλληλες διορθώσεις ειδικά για σένα! Το μένουμε σπίτι είναι πλέον καθήκον για όλους μας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η άσκηση είναι υγεία και πρέπει να νοιώθουμε καλά την κάθε μας μέρα ανεξαρτήτως συνθηκών, για αυτό προτείνω σε όλους να το τολμήσουν και να βιώσουν την αλλαγή που θα συμβεί μέσα τους!»

Ε.Π.

«Να εκπαιδεύεις τον νου, το σώμα κ το πνεύμα ίσως φαίνεται απίθανο διαδικτυακά. Όμως δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να συνεχίζεις την πρακτική σου online με την υποστήριξη του Κωνσταντίνου. Πέραν από τις γνώσεις του στο πεδίο, είναι καταπληκτικός δάσκαλος με φοβερή μεταδοτικότητα. Ναι είναι διαφορετικά από κοντά, αλλά ηλεκτρονικά ζητείται να συγκεντρωθείς στην ακοή σου κυρίως. Είναι τότε που τα λόγια κ η φωνή του δασκάλου γίνονται ένα με το πως εκφράζεται το σώμα σου».

A.Π.

«Στην αρχή νομίζα ότι δεν έχω αρκετό χώρο ή ησυχία στο σπίτι- τώρα που όλοι είμαστε 🏡! Βρήκα ώρα κ χώρο πιο ευκολα απο όσο νόμιζα – εχει και πλάκα που τον δημιουργησα και είναι πια σα να με περιμενει εκεί να παω για πρακτική-κατεβασα πολύ ευκολα το zoom και ήταν σα να ήμουν εκεί μαζί με τον Κωνσταντίνο στο studio. Η συγκέντρωση, οι διορθώσεις, οι ασκήσεις το flow και ο διαλογισμός. 2 ώρες γεμάτες απαιτητικότατη πρακτική! Ηταν πολύ πολύ καλό. Το σώμα μου και το μυαλό μου ξύπνησε ξανά αλλιώς!- παρότι καθε μερα κανω μονη μου την πρακτική- I want more❤️»

Α.Κ.

«Εξαιρετικό μάθημα, χίλια ευχαριστώ Κωνσταντίνε που εξαιτίας σου αγάπησα την yoga. Ανυπομονώ για τα επόμενα on line μάθηματα γιατί είναι μια ευκαιρία να γυμναστώ στο σπίτι , να νιώσω καλύτερα και να συνεχίσω την ημέρα μου με όμορφη διάθεση και χαμόγελο. Να είσαι πάντα καλά. «

Λ.Γ.

«Συναρπαστική και μαγική η εμπειρία της συμμετοχής μου στην εναλλακτική αυτή τάξη της yoga. Στον δικό μου προστατευμένο, προσωπικό χώρο ο δάσκαλος -με την ίδια ακριβώς δυναμική που έχει όταν είναι με φυσικό τρόπο παρόν-μου έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το σώμα μου και ποιότητες για το μυαλό μου, ώστε τελειώνοντας την πρακτική μου να προκύψει αυτή η αίσθηση της κυριαρχίας της συνείδησης του εαυτού.» 

Λ.Α.

Sharing is caring!

Tags:
,


Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x