Online Προγράμματα

Η Υγεία και η Ευεξία είναι κάτι πολύ περισσότερο από την καλή διατροφή και την θετική σκέψη. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω προσωπικά. Όλα τα προγράμματά μου περιλαμβάνουν μία ολοκληρωμένη προσέγγιση σώματος, νου και πνεύματος και είναι σχεδιασμένα ώστε να αισθανθείτε καλά και να εξελιχθείτε, αναδεικνύοντας στη βέλτιστη εκδοχή του εαυτού σας. Tα έχω φτιάξει για να μένουμε μαζί, ακόμα και όταν είμαστε μακριά.

Από το σπίτι σας, στον δικό σας προσωπικό χώρο, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άλλο «χώρο». Να δημιουργήσετε εκείνο το μέρος που είναι δικό σας, με όλη την σημασία της λέξης. Σε αυτό στοχεύουν τα online προγράμματα. Eίναι ο χρόνος που αφιερώνετε στην αυτοφροντίδα σας, στην σωματική σας υγεία, στην ψυχική σας ισορροπία και στην καλλιέργεια του πνεύματός σας.

Ας ξεκινήσουμε…

Yoga Classes Online

Η διδασκαλία μου στη Yoga έχει να κάνει με το να ζεις την ζωή σου σε ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο Eαυτό σου. Να βρίσκεσαι σε σύνδεση με τα ιδανικά που κάνουν τον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζεις. Η Yoga είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πλοηγηθείς στο καταπληκτικό ταξίδι που ονομάζουμε ζωή.

Κάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις επίσης με το νου σου και με το σύστημα ενέργειας που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Ο τρόπος διδασκαλίας μου κάνει την Γιόγκα διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα, γεμάτη προκλήσεις και προσβάσιμη σε όλα τα επίπεδα μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο σκοπός είναι να καλλιεργηθεί μία αντίληψη της σύνδεσης νου – σώματος και μέσω της σωματικής πρακτικής ο κάθε ασκούμενος να πετύχει καλύτερη υγεία συνολικά.

Κάθε Τρίτη στις 18:00 – 19:15 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί στις 8:30 – 09:45 μπορείς να συμμετέχεις σε μία κλειστή online τάξη . Θα κάνουμε πρακτικές απολαυστικές για το σώμα και εμπνευστικές για τον νου. Το μόνο για το οποίο χρειάζεται να φροντίσεις είναι να έχεις καλή σύνδεση και κάμερα, γιατί κατά την διάρκεια του μαθήματος θα σε παρακολουθώ, και θα σου δίνω εξατομικευμένες οδηγίες. Δες λεπτομέρειες και κλείσε την θέση σου εδώ.

Παρακάτω μπορείς να δεις κάποιες βιντεοσκοπημένες πρακτικές. Ανανεώνονται συχνά και θα βρεις ακόμα περισσότερο υλικό στο κανάλι μου στο YouTube.

Dharma & Connection to the Higher Self – 90 Minutes Yoga Class

Σας προσκαλώ σε 90 λεπτά αυτοφροντίδας, σύνδεσης και ανάτασης σώματος και πνεύματος. Ελάτε να κάνουμε μαζί yoga και να στοχαστούμε μέσα από την Bhagavad Gita σε σχέση με το καθήκον μας…😇

*τάξη για όλα τα επίπεδα ασκουμένων

Θα χρειαστείτε κοντά σας:
– Yoga mat
-Yoga blocks
– 1 με 2 κουβέρτες για υποστήριξη και την χαλάρωση (savasana).

«Bend but… don’t Break» – 90′ Minutes Yoga Class  

Λύγισε για να μη σπάσεις» Η ευκαμψία και η προσαρμοστικότητα είναι δυνάμεις! 💪 Αν μάθεις πως να λυγίζεις, και να προσαρμοζεσαι ποτέ δεν θα “σπάσεις”.

Σε αυτή την τάξη θα κάνετε backbends σε διαφορετικές θέσεις και εκδοχές. Είναι θέσεις που ανοίγουν το «μπροστινό» σώμα το οποίο τείνει να είναι πιο ευάλωτο και ευαίσθητο από το «πίσω» σώμα. Σκεφτείτε ότι στη καθημερινότητά μας έχουμε την τάση να σκύβουμε μπροστά. Τα backbends θα ανακουφίσουν το σώμα σας και θα απελευθερώσουν την ένταση που κρατάει.

* τάξη για όλα τα επίπεδα ασκουμένων

Διαλογισμός Online

Τον Νου μπορείς να τον γυμνάσεις, όπως έναν μυ. Ο διαλογισμός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους «εκγύμνασης» του Νου που μπορείς να επιλέξεις.Προσωπικά έχω έρθει σε επαφή ως μαθητής με πολλές παραδοσιακές τεχνικές, και η διαμονή του για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε περιβάλλοντα, όπως σε βουδιστικά μοναστήρια, όπου η πρακτική του διαλογισμού ήταν η κύρια πρακτική, μου έδωσε μία σπάνια ευκαιρία να εμβαθύνω.

Απολαμβάνω πραγματικά να διδάσκω διαλογισμό και mindfulness (ενσυνείδηση) σε ανθρώπους του σήμερα, που ζουν σε σύγχρονους, γρήγορους ρυθμούς και η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει πολλούς ρόλους και απαιτήσεις. Γιατί το εργαλείο του διαλογισμού είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μία τέτοια ζωή.

Έτσι, εδώ και 20 περίπου χρόνια, έχω αναπτύξει μία μέθοδο που έχει μεν τις ρίζες της στην παράδοση ταυτόχρονα όμως ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Η μέθοδος αυτή κάνει εύκολο και προσβάσιμο το εργαλείο του διαλογισμού . Στην ζωή που ζούμε χρειαζόμαστε εργαλεία αποτελεσματικά και απλά. Θα βρείτε εδώ κάποιες πρακτικές και ακόμα περισσότερες στο κανάλι μου στο YouTube.

Σύντομα θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε Online Προγράμματα εκπαίδευσης στον διαλογισμό και στο Mindfulness. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαλογισμός για Βαθιά Χαλάρωση

Κάντε αυτόν τον εύκολο διαλογισμό σε ξαπλωτή θέση για να βοηθήσετε το σώμα σας να αποβάλει την ένταση και το στρες. Θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε ένα πολύ καλό και ξεκούραστο ύπνο.

Είναι ηχογραφημένος σε τέτοιο τόνο, ώστε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά κατά την διάρκεια της πρακτικής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε και να έχετε μία πλούσια εμπειρία. Μία εμπειρία ανανέωσης και σύνδεσης μόνο δική σας 🙂

Metta Meditation: Διαλογισμός για Γαλήνη και Θετικότητα 

Εδώ θα βρείτε έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό που είναι αγαπημένος μου. Θα σας κάνει πολύ καλό!

Θα βοηθήσει να καλλιεργήσετε θετικές σκέψεις και συναισθήματα. Η τεχνική αυτή, είναι αρχαία και ταυτόχρονα διαχρονική. Κάντε τον και θα διαπιστώσετε έμπρακτα ότι το συναίσθημα που αναδύεται έχει διάρκεια και θα αισθανθείτε αμέσως πολύ καλά 😇. Ο συγκεκριμένος διαλογισμός, είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε οποιαδήποτε περίσταση όπου μπορεί να αισθάνεστε πίεση, προβληματισμό ή και ανησυχία.

Online Wellness Programs

green-goddess-immune-boosting-soup-4270-September-19-2017

“3 Days Online Detox Retreat @home”

Το Online Detox Retreat αποτελεί μία σπάνια ευκαιρία να εξερευνήσετε για τρεις ημέρες, μία διαφορετική εκδοχή της καθημερινότητάς σας. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

©PeteLongworth-Konstantinos-095

“Διαλογίσου τώρα”

Έρχεται σύντομα…

riseandshine2

“7 Days Mindful Chalenge”

Έρχεται σύντομα…

Παραμείνετε συντονισμένοι!

iStock_000041837498_Small-compressed

“Συνδέσου με την Χαρά της Ζωής”

Έρχεται σύντομα…

Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x