3 Days Online Detox Retreat @home

15 - 16 - 17 MAY

Κάντε από το σπίτι σας ένα μοναδικό Detox Retreat

Για πρώτη φορά το ετήσιο Detox Retreat, που οργανώνω συνεχόμενα εδώ και 20 χρόνια, αποκτά online μορφή. Τώρα μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας να έχετε μία ολική εμπειρία αποτοξίνωσης και επανεκκίνησης.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Καθημερινά θα συμμετέχετε σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις εξής πρακτικές:

 • Τάξεις Υοga/Asana πρωί και απόγευμα  
 • Pranayama πρωί και απόγευμα
 • Διαλογισμός πρωί και απόγευμα
 • Ομιλίες φιλοσοφίας, ayurveda και αποτοξίνωσης   
 • Αποτοξινωτικό διατροφικό πρόγραμμα
 • Ρουτίνες καθαρισμού και αποτοξίνωσης σε σώμα και νου

Ακολουθώντας για τρεις ημέρες το πρόγραμμα, τις πρακτικές και τις οδηγίες θα πετύχετε σίγουρα αποτοξίνωση νου και σώματος. Ως αποτέλεσμα θα αισθάνεστε όμορφα, ανάλαφρα και σε επαφή με το κέντρο σας.  

Το μεγαλύτερο όμως δώρο που θα πάρετε είναι ότι μετά την λήξη του “online retreat” και εξοπλισμένοι με τα εργαλεία που σας έχουν δοθεί, θα μπορείτε πολύ ευκολότερα να υιοθετήσετε καλές συνήθειες στην καθημερινότητά σας. 

Ήδη την αρχή θα την έχετε κάνει κατά την διάρκεια του προγράμματος 😊 

.

Επιπλέον θα πάρετε
.

 • To ημερήσιο πρόγραμμα 
 • Έναν πλήρη οδηγό (PDF) με πρακτικές και ασκήσεις σχετικά με εκκαθάριση χώρου, καλλιέργεια καλών συνηθειών και ωφέλιμης συμπεριφοράς.  
 • Το βιβλίο (PDF) με τις συνταγές του retreat, με αναλυτικές οδηγίες παρασκευής νόστιμων, θρεπτικών και αποτοξινωτικών γευμάτων.
 • Έναν πλήρη οδηγό (PDF) με πρακτικές ρουτίνας και αποτοξίνωσης που καλείστε να ακολουθήσετε

Θα έχετε επομένως στη διάθεσή σας, όλα τα εφόδια που θα σας καθοδηγήσουν σε μία βαθιά εμπειρία αποτοξίνωσης. Το πιο σημαντικό, είναι ότι όλο το υλικό θα το έχετε στην διάθεσή σας, ούτως ώστε να ανατρέχετε και να εφαρμόζετε τις πρακτικές όποτε εσείς αισθάνεστε στην ανάγκη.

.

Οι καλοί λόγοι για να κάνετε αυτό το Retreat

Retreat σημαίνει απόσυρση. Να κάνεις ένα βήμα πίσω. Ως πρακτική είναι n συνειδητή απόφαση να κάνεις πίσω για ένα συγκεκριμένο διάστημα, προκειμένου να δώσεις χώρο και χρόνο για σύνδεση και ανασύνταξη δυνάμεων. 

Αυτό σας προτείνω να κάνουμε μαζί. Σας προσκαλώ σε ένα online πρόγραμμα αποτοξίνωσης σώματος και πνεύματος, που εστιάζει στην ουσία. Στην ουσία των εργαλείων και των πρακτικών που διδάσκω. 

Το μεγαλύτερο κέρδος σας από αυτό το πρόγραμμα, είναι η ανακάλυψη ότι οι πρακτικές και τα εργαλεία της yoga (φιλοσοφία και άσκηση), της διατροφικής αποτοξίνωσης, του διαλογισμού και του mindfulness χρειάζονται μόνο μία προϋπόθεση για να λειτουργήσουν. Χρειάζονται μόνο, την ειλικρινή σας πρόθεση και συμμετοχή.   

To online detox retreat είναι σχεδιασμένο για να σας οδηγήσει σε μία βαθιά εμπειρία ευεξίας. Είναι η ευκαιρία για να δείτε  στην πράξη, όλα όσα μπορείτε να κάνετε από τον δικό σας χώρο ούτως ώστε να ωφελήσετε την υγεία σας σε σώμα και νου, και να κάνετε ένα διάλειμμα αυτοφροντίδας.

 Πάνω απ’ όλα αποτελεί μία σπάνια ευκαιρία να εξερευνήσετε για τρεις ημέρες, μία διαφορετική εκδοχή της καθημερινότητάς σας. Μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, θα πρωταγωνιστήσετε σε ένα διαφορετικό σενάριο της ζωής σας. Επιπλέον θα διαπιστώσετε πως οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε, έχετε την δύναμη χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, να δημιουργείτε εκείνες τις συνθήκες, που επιτρέπουν στον εαυτό σας να “ανθίσει”. 

Η Άνοιξη έρχεται μία φορά τον χρόνο. Και τώρα είναι εδώ. Ο ρυθμός της φύσης μας καλεί να τον ακολουθήσουμε. Όπως αυτή τη στιγμή η φύση καθαρίζει και ανανεώνεται, έτσι σας καλώ και εγώ, όπως κάθε χρόνο σας, σε αποτοξίνωση και ανανέωση νου και σώματος.

.

Τι χρειάζεται για να συμμετέχετε

Το μόνο που χρειάζεται και είναι σημαντικό να κάνετε. είναι να τηρήσετε μία υπόσχεση απέναντι στον εαυτό σας: “Ότι θα ακολουθήσετε με συνέπεια το πρόγραμμα». Θα σας δοθούν οδηγίες για όλη την διάρκεια της ημέρας, και όχι μόνο για τις στιγμές που θα συναντιόμαστε διαδικτυακά.

Οι οδηγίες αυτές έχουν να κάνουν με:

α) ασκήσεις που σας προτείνω να κάνετε

β) με πρακτικές digital detox

γ) με την ρουτίνα που καλείστε να ακολουθήσετε.  

Η προτροπή μου είναι να εξασφαλίσετε τις συνθήκες επιτυχίας του προγράμματος, όπως ακριβώς κάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα κλασικά, δια ζώσης retreatΑφιερώστε λοιπόν τις ημερομηνίες 15 – 16 – 17 Μαΐου στην αυτοφροντίδα σας. Έτσι θα επιστρέψετε πιο υγιείς, εμπνευσμένοι και ανανεωμένοι στην καθημερινότητά σας.  

.

.Το ημερήσιο πρόγραμμα του Retreat *

*Ο δάσκαλος μπορεί να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα αν κριθεί απαραίτητο προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους συμμετέχοντες. 

Παρασκευή 15 Μαΐου

 15:30 – Orientation &  Ομιλία για τον σκοπό του προγράμματος  (Live)

17:30 – 19:30 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

19:30 – Δείπνο / Detox Γεύμα*

21:00 – Βραδινή ρουτίνα*

22:00 – Ύπνος

Σάββατο 16 Μαΐου

6:30 – Ξύπνημα σε σιωπή και πρωινή ρουτίνα*

8:00 – 10:00 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

10:30 – Πρωινό / Detox Γεύμα*

Break

12:00 – 13:00 Philosophy and Meditation Practice (Live)

14:00 – Mεσημεριανό / Detox Γεύμα*

Break

17:30 – 19:30 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

19:30 – Δείπνο / Detox Γεύμα*

21:00 – Βραδινή ρουτίνα*

22:00 – Ύπνος

Κυριακή 17 Μαΐου

6:30 – Ξύπνημα σε σιωπή και πρωινή ρουτίνα*

8:00 – 10:00 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

10:30 – Πρωινό Detox Γεύμα*

Break

12:00 – 13:00 Philosophy and Meditation Practice  (Live)

14:00 – Mεσημεριανό Detox Γεύμα*

Break

16:00 – 17:30 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

17:30 -18:30 Closing circle / Ανασκόπηση του retreat και Q&A σχετικά με την αποτοξίνωση – διατροφή  (Live)

Σημείωση: Για τις πρακτικές με * θα σας έχουν δοθεί οδηγίες και κατευθύνσεις

.

Δηλώστε συμμετοχή
.

 • Οι ψηφιακές μας συναντήσεις είναι live και θα υπάρχει αλληλεπίδραση δασκάλου – συμμετεχόντων. Για τον λόγο αυτό, οι θέσεις είναι περιορισμένες.
  .
 • Η συμμετοχή στο Online Detox Retreat είναι 160€  (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Σε περίπτωση συμμετοχής δύο ατόμων από τον ίδιο υπολογιστή ή tablet, το δεύτερο άτομο συμμετέχει με 50% έκπτωση και με την δέσμευση ότι θα ακολουθήσει 100% τις οδηγίες του retreat, ώστε να βιώσουν και οι δύο τα οφέλη του προγράμματος.
  .
 • Για οπoιαδήποτε πληροφορία και για κατοχύρωση της θέσης με πληρωμή μέσω τραπέζης, παρακαλώ στείλτε μήνυμα με ΟΝΟΜΑ – ΕΠΙΘΕΤΟ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο register@konstantinosc.com ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Sharing is caring!Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x