Online Retreat Φθινοπωρινής Αποτοξίνωσης

06 - 07 - 08 NOVEMBER

Απολαύστε από την άνεση του σπιτιού σας μία βαθιά εμπειρία αποτοξίνωσης

Μετά την μεγάλη επιτυχία του ανοιξιάτικου Online Detox Retreat, το πρόγραμμα επιστρέφει στην φθινοπωρινή εκδοχή του.

Σας περιμένω, σε ένα πρόγραμμα ολιστικής αποτοξίνωσης, σχεδιασμένο για να καλύψει θεμελιώδεις ανάγκες που έχουμε όλοι οι άνθρωποι. Ανάγκες που όταν ικανοποιηθούν μπορούμε να λειτουργούμε καλύτερα. Σε σώμα και σε πνεύμα.

Γιατί να κάνεις ένα online retreat

Στην κυριολεκτική του μετάφραση, retreat σημαίνει απόσυρση. Να κάνεις μία παύση για να ανανεωθείς και να ανακάμψεις. Είναι καλο και συνετό, να φροντίσεις για την υγεία σου, πριν χτυπήσει το σώμα σου «συναγερμό».

Μπορεί να μην έχουμε πάντα την δυνατότητα να πάμε όλοι μαζί για ένα detox retreat σε κάποιο βουνό. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε, είναι να εξασφαλίσουμε πως θα βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να καθαρίσει, την περίοδο που το χρειάζεται, όπου κι αν βρισκόμαστε.  Το Φθινόπωρο είναι αυτή η κατάλληλη περίοδος για να υποστηρίξουμε τον οργανισμό μας μέσω της αποτοξίνωσης, και έτσι να κάνουμε ομαλή μετάβαση στον Χειμώνα.

Ένα online retreat, με πλήρη καθοδήγηση, οδηγίες και συναντήσεις, σε βοηθά από την άνεση του σπιτιού σου, να οριοθετήσεις εκείνες τις ημέρες, όπου θα κάνεις κάτι διαφορετικό προκειμένου να φροντίσεις την υγεία σου . Γιατί η αλήθεια είναι, ότι στην σύγχρονη εποχή συμβαίνει να παρασυρόμαστε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να αγνοούμε ζωτικής σημασίας ανάγκες.

Επιπλέον, ένα online πρόγραμμα ευεξίας με τον τρόπο που θα το κάνουμε μαζί,  αποτελεί μία σπάνια ευκαιρία να εξερευνήσεις για τρεις ημέρες, μία διαφορετική εκδοχή της καθημερινότητάς σας. Όλες οι πρακτικές θα γίνουν μέσα στον δικό σου χώρο. Θα ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, ασκήσεων και δραστηριοτήτων για αποτοξίνωση σωματική και νοητική.  Μετά από αυτή την εμπειρία, σκέψου πόσο ευκολότερο θα είναι να πραγματοποιήσεις θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ήδη την αρχή θα την έχουμε κάνει μαζί! 😊

Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τα εργαλεία που θα πάρετε, είναι εφόδια που μπορείτε να υιοθετήσετε, βελτιώνοντας μόνιμα τις διατροφικές σας συνήθειες και την ρουτίνα σας.

Τι λένε για το πρόγραμμα παλαιότεροι συμμετέχοντες
.

.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Καθημερινά θα συμμετέχετε σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις εξής πρακτικές:

  • Τάξεις Υοga/Asana πρωί και απόγευμα
  • Pranayama πρωί και απόγευμα
  • Διαλογισμός πρωί και απόγευμα
  • Ομιλίες φιλοσοφίας με θέμα την ayurveda και την διατροφική αποτοξίνωση
  • Αποτοξινωτικό διατροφικό πρόγραμμα
  • Ρουτίνες καθαρισμού και αποτοξίνωσης σε σώμα και νου

Ακολουθώντας για τρεις ημέρες το πρόγραμμα, τις πρακτικές και τις οδηγίες θα πετύχετε σίγουρα αποτοξίνωση νου και σώματος. Ως αποτέλεσμα θα αισθάνεστε όμορφα, ανάλαφρα και σε επαφή με το κέντρο σας.

Επιπλέον θα πάρετε

  • To ημερήσιο πρόγραμμα
  • Έναν πλήρη οδηγό (PDF) με πρακτικές και ασκήσεις σχετικά με εκκαθάριση χώρου, καλλιέργεια καλών συνηθειών και ωφέλιμης συμπεριφοράς.
  • Ένα βιβλίο (PDF) φθινοπωρινών συνταγών αποτιξίνωσης, με τις συνταγές του retreat και αναλυτικές οδηγίες παρασκευής νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων.
  • Έναν πλήρη οδηγό (PDF) με πρακτικές ρουτίνας και αποτοξίνωσης που καλείστε να ακολουθήσετε

Θα έχετε επομένως στη διάθεσή σας, όλα τα εφόδια που θα σας καθοδηγήσουν σε μία βαθιά εμπειρία αποτοξίνωσης. Το πιο σημαντικό, είναι ότι όλο το υλικό θα το έχετε στην διάθεσή σας, ούτως ώστε να ανατρέχετε και να εφαρμόζετε τις πρακτικές όποτε εσείς αισθάνεστε στην ανάγκη.

.

Τι χρειάζεται για να συμμετέχετε

Το μόνο που χρειάζεται και είναι σημαντικό να κάνετε. είναι να τηρήσετε μία υπόσχεση απέναντι στον εαυτό σας: “Ότι θα ακολουθήσετε με συνέπεια το πρόγραμμα». Θα σας δοθούν οδηγίες για όλη την διάρκεια της ημέρας, και όχι μόνο για τις στιγμές που θα συναντιόμαστε διαδικτυακά.

Οι οδηγίες αυτές έχουν να κάνουν με:

α) ασκήσεις που σας προτείνω να κάνετε

β) με πρακτικές digital detox

γ) με την ρουτίνα που καλείστε να ακολουθήσετε.

Η προτροπή μου είναι να εξασφαλίσετε τις συνθήκες επιτυχίας του προγράμματος, όπως ακριβώς κάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα κλασικά, δια ζώσης retreat. Αφιερώστε λοιπόν τις ημερομηνίες 06 -07 -08  Νοεμβρίου στην αυτοφροντίδα σας. Έτσι θα επιστρέψετε πιο υγιείς, εμπνευσμένοι και ανανεωμένοι στην καθημερινότητά σας.

.

Το ημερήσιο πρόγραμμα του Retreat *

*Ο δάσκαλος μπορεί να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα αν κριθεί απαραίτητο προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους συμμετέχοντες. 

Παρασκευή 06 Νοεμβρίου

16:00 – Orientation &  Ομιλία για τον σκοπό του προγράμματος  (Live)

17:30 – 19:30 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

19:30 – Δείπνο / Detox Γεύμα*

20:30 – Βραδινή ρουτίνα*

21:30 – Ύπνος

Σάββατο 07 Νοεμβρίου

6:30 – Ξύπνημα σε σιωπή και πρωινή ρουτίνα*

8:00 – 10:00 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

10:30 – Πρωινό / Detox Γεύμα*

Break

12:00 – 13:00 Philosophy and Meditation Practice (Live)

14:00 – Mεσημεριανό / Detox Γεύμα*

Break

17:30 – 19:30 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

19:30 – Δείπνο / Detox Γεύμα*

20:30 – Βραδινή ρουτίνα*

21:30 – Ύπνος

Κυριακή 08 Νοεμβρίου

6:30 – Ξύπνημα σε σιωπή και πρωινή ρουτίνα*

8:00 – 10:00 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

10:30 – Πρωινό Detox Γεύμα*

Break

12:00 – 13:00 Philosophy and Meditation Practice  (Live)

14:00 – Mεσημεριανό Detox Γεύμα*

Break

16:00 – 17:30 – Yoga – Pranayama – Meditation Practice (Live)

17:30 -18:30 Closing circle / Ανασκόπηση του retreat και Q&A σχετικά με την αποτοξίνωση – διατροφή  (Live)

Σημείωση: Για τις πρακτικές με * θα σας έχουν δοθεί οδηγίες και κατευθύνσεις

.

Η επένδυσή σας

Η συμμετοχή στο Online Detox Retreat είναι 160€  (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Σε περίπτωση συμμετοχής δύο ατόμων από τον ίδιο υπολογιστή ή tablet, το δεύτερο άτομο συμμετέχει με 50% έκπτωση και με την δέσμευση ότι θα ακολουθήσει 100% τις οδηγίες του retreat, ώστε να βιώσουν και οι δύο τα οφέλη του προγράμματος.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Οι ψηφιακές μας συναντήσεις είναι live και θα υπάρχει αλληλεπίδραση δασκάλου – συμμετεχόντων. Για τον λόγο αυτό, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για οπoιαδήποτε πληροφορία και για κατοχύρωση της θέσης με πληρωμή μέσω τραπέζης, παρακαλώ στείλτε μήνυμα με ΟΝΟΜΑ – ΕΠΙΘΕΤΟ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο register@konstantinosc.com ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι αναγκαία η εποχική αποτοξίνωση;

Αποτοξίνωση κάνει ο οργανισμός μας συνέχεια. Συνεχώς τα όργανά μας απομακρύνουν οτιδήποτε είναι περιττό ή και επιβλαβές για την υγεία μας. Σκεφτείτε όμως με πόσα περιττά φορτώνεται καθημερινά…

Τα μεγαλύτερα φίλτρα του οργανισμού μας είναι το συκώτι και τα νεφρά, και δουλεύουν αδιάκοπα. Η εποχική αποτοξίνωση είναι εκείνη η πρακτική που συμβάλλει στο να καθαρίσουμε σε βάθος τα φίλτρα του οργανισμού. Βοηθά να ξεκουράσουμε τα όργανά μας και επιπλέον να κάνουμε ένα πιο βαθύ καθάρισμα, που θα απομακρύνει τοξίνες που έχουν συσσωρευθεί, όλο το προηγούμενο διάστημα… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Sharing is caring!Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x