Mentoring & Coaching for Wellness: Η προσέγγισή μου

Ο τρόπος που δουλεύω

Μέσα από τις ατομικές συνεδρίες Mentoring & Coaching for Wellness, ο σκοπός μου είναι να προσφέρω υποστήριξη στους ανθρώπους για την κατάκτηση των στόχων τους, παρέχοντάς τους μία βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους και του περιβάλλοντoς μέσα στο οποίο λειτουργούν. Είμαι βέβαιος ότι η προσέγγισή μου θα σας δώσει την δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας, να κατακτήσετε το επίπεδο υγείας και ευεξίας που επιθυμείτε, και ακόμα περισσότερο, να ξεπεράσετε όλα εκείνα τα εμπόδια που σας κρατάνε μακριά από όσα πραγματικά θέλετε και αξίζετε στη ζωή.

Για περισσότερα από 25 χρόνια έχω μελετήσει και συσσωρεύσει γνώση από διάφορα πεδία εξειδίκευσης όπως είναι η φυσική αγωγή, η διατροφή, η Yoga, ο διαλογισμός, η Αγιουρβέδα, η ψυχολογία, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), η Timeline Therapy και η Ύπνωση.

Όλες αυτές οι διαφορετικές εμπειρίες και προσεγγίσεις συνθέτουν την μέθοδό μου, η οποία είναι εδώ για να σας υποστηρίξει ώστε να κατακτήσετε τους υψηλότερούς σας στόχους. Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία κατανοώ βαθιά τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής και την έντονη πίεση που ασκούν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Αυτό είναι που με οδήγησε να δημιουργήσω ένα σύστημα, που συνδυάζει με τρόπο απλό, προσβάσιμο και μοναδικό, την σύγχρονη  επιστήμη και την διαχρονική, παραδοσιακή σοφία. Συνεχώς εξερευνώ, μελετώ, πειραματίζομαι και αντλώ πληροφορίες μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες, και έτσι μπορώ με επιτυχία μέσα από τις συνεδρίες, να κάνω τον ενδιαφερόμενο να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι στόχοι που βάζουμε για την προσωπική μας ζωή, την εργασία, τις σχέσεις και την υγεία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους και συνεπώς πρέπει να εξετάζονται ολιστικά. Επομένως, στοχεύω στην δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για να δουλεύω με τους πελάτες μου, μέσα στον οποίο δεν ασκείται κριτική και τους παρέχω υποστήριξη ενώ χτίζουν αυτογνωσία και κατανοούν την δύναμη που έχουν μέσα τους. Πιστεύω πραγματικά στις έμφυτες, ανθρώπινες δυνατότητες που μπορούν να μας πάνε πολύ ψηλά και υπάρχουν μέσα σε όλους μας.

Η προσέγγισή μου έχει να κάνει με τον σχεδιασμό πλάνων δράσης που στοχεύουν στον μετασχηματισμό και που είναι ικανά να προκαλέσουν θετικές αλλαγές και μακροχρόνια αποτελέσματα.
Αντιλαμβάνομαι το coaching ως μια συνεργασία χτισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια. Πρόκειται για μία διαφωτιστική διαδικασία κατά την οποία θα βιώσετε προκλήσεις και ταυτόχρονα θα λάβετε υποστήριξη.

Χαίρομαι πάντα και ανυπομονώ να συνεργάζομαι με όσους θέλουν να κοιτάξουν κάτω από την επιφάνεια. Αν είστε και εσείς κάποιος που αναζητά περισσότερη ενέργεια και ευεξία ή επαγγελματική καταξίωση, μαζί μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα πλάνο που να ταιριάζει ακριβώς στις ατομικές σας ανάγκες και να δημιουργήσουμε μία ζωή γεμάτη επιτυχία, δύναμη και σκοπό.

Βρείτε εδώ πώς μπορείτε να αλλάξετε την Ζωή σας κάνοντάς την ομορφότερη

«Αν επαναλαμβάνεις κάτι για αρκετό καιρό, θα αρχίσει να γίνεται μέρος του εαυτού σου»

Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x