Στο φως της Πανσελήνου

Yoga and Meditation

με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

Στις 17 Ιουλίου σας περιμένω σε μία ξεχωριστή τάξη. Μαζί θα θέσουμε νέες προθέσεις, αντλώντας έμπνευση από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, η σελήνη στέκεται απέναντι από τον ήλιο. Αυτό δημιουργεί ισορροπία, αρμονία και ισότητα. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη μαγική στιγμή και μέσα από τις πρακτικές της Yoga, της αναπνοής και του διαλογισμού θα ξυπνήσουμε το υποσυνείδητο, ανακαλύπτοντας πράγματα που μέχρι πριν ήταν καλά κρυμμένα. Αυτή η νέα κατανόηση μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις με νόημα ή να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας.

Καθώς η σελήνη γίνεται συνεχώς πιο φωτεινή, το πνεύμα μας επεκτείνεται και ανοίγει. Το φως της πανσελήνου μας βοηθάει να δούμε κάτι το οποίο αγνοούσαμε. Η πανσέληνος είναι μία μαγική στιγμή που μπορεί να φέρει περισσότερο φως και διορατικότητα.

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, θα απολαύσουμε μία γλυκιά πρακτική, με την συνοδεία της όμορφη μουσικής του βιολοντσέλου. Έτσι θα βιώσουμε την πιο γαλήνια και δημιουργική πτυχή μας, να αναδύεται στην επιφάνεια κάτω από το φως του φεγγαριού.

Σας περιμένω

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

– Πρακτική Yoga για ασκούμενους με τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας

– Αναπνευστικές ασκήσεις pranayama

– Διαλογισμό

– Συνοδεία μουσικής από το βιολοντσέλο της Καίτης Παντζάρη

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Πού & Πότε: 17 Ιουλίου – Κτήμα Αρίστη, Κέας και Πλουτάρχου, Χαλάνδρι

Ώρα έναρξης : 18:30

Ώρα προσέλευσης: 18:10

Ώρα λήξης: 21:30

Συμμετοχή: 30 ευρώ

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες και είναι απαραίτητη η κράτηση. Κατοχυρώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στέλνοντας email με τίτλο Full Moon Yoga και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο register@konstantinosc.com

Sharing is caring!

Tags:


Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x