Ayurveda – Η Επιστήμη του Ευ Ζην

01/12/2019
Duration:
1

μέρες

Price:
60

Out of stock

Ένα workshop αφιερωμένο στις πρακτικές για καλή ζωή

Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με τις πρακτικές του αρχαιότερου και ταυτόχρονα διαχρονικού, θεραπευτικού συστήματος της Αγιουρβέδα, μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το βιωματικό workshop .

Η Αγιουρβέδα είναι ένα ολιστικό σύστημα υγείας, που συγκεντρώνει περισσότερα από 5000 χρόνια γνώσης και σοφίας. Μέσα από τις πρακτικές της, δίνεται η δυνατότητα στο φυσικό σώμα να λειτουργήσει στην βέλτιστη του κατάσταση.

Αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως ολότητα, εξετάζοντας και τα τρία επίπεδα της ύπαρξης: το σωματικό, το νοητικό και το ψυχικό. Στόχος της είναι η διατήρηση της καλής υγείας σε συνδυασμό με την πνευματική εξέλιξη και την επιτυχία. Γι’αυτό τον λόγο προτείνει εξατομικευμένους τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης των ανισορροπιών, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλούς παράγοντες όπως το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, ο τρόπος σκέψης, τα ατομικά χαρακτηριστικά κτλ.

Ο Κωνσταντίνος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας, στην εφαρμογή του συστήματος της Ayurveda. Σε αυτό το εργαστήριο, θα σας βοηθήσει με απλό και κατανοητό τρόπο να εμβαθύνετε σε βασικό επίπεδο, στο πώς δουλεύει ως σύστημα που προάγει την ευεξία και την καλή υγεία.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου συνδυάζει την θεωρία της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας της Ayurveda με πρακτικές, βιωματικές ασκήσεις.

Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή, με το πώς να χρησιμοποιείτε την Ayurveda στην καθημερινότητά σας, ως ένα εργαλείο για την βελτίωση της ισορροπίας, της υγεία και της ευεξία σας.

 

Τι να περιμένετε από την συμμετοχή σας

Συγκεκριμένα θα μάθετε:

  • Βασικές έννοιες της Αγιουρβέδα, τα 5 στοιχεία της και πώς σχετίζονται με την καθημερινή ζωή και τους ρυθμούς της φύσης.
  • Πώς η Yoga και η Ayurveda συμπληρώνουν η μία την άλλη, εξυπηρετώντας την ευζωία μας.
  • Τα 3 Doshas και οι τύποι ανθρώπων
  • Πώς εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται οι ανισορροπίες
  • Πρακτικές ενσυνείδητης διατροφής μέσα από την Ayurveda
  • Ο Αγιουρβεδικός ημερήσιος κύκλος, οι εποχές και τα στάδια της ζωής
  • Πρακτικές αυτοφροντίδας και η σημασία υιοθέτησης μίας ρουτίνας ευεξίας (dinacharya)

Φεύγοντας από το εργαστήριο, θα έχετε αποκτήσει μία νέα οπτική μέσα από το πρίσμα της Αγιουρβέδα, τόσο για τον κόσμο γύρω σας όσο και για την ίδια σας την ύπαρξη.

What do the participants of older events say?

Read here the experiences, impressions and opinions of past participants in similar events, and see through their eyes what it means to be part of such an experience.

Participation information
  • Τοποθεσία: Armonia Meditation Center,  Κερκύρας 8, 3ος όροφος . Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
  • Ώρα: 09:00 – 15:00
  • Απευθύνεται σε όλους: Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε έμπειρους μαθητές και δασκάλους
Ensure your position
  • Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας. Εξασφαλίστε άμεσα την συμμετοχή σας, στέλνοντας email στο[email protected] με θέμα Ayurveda Workshop και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο).

Out of stock

More

EVENTS & RETREATS

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ
Online group coaching για βελτίωση της Νοο-τροπίας
21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023
Διά ζώσης σεμινάριο στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν.
2023
Online Course – Γίνε ο Coach του εαυτού σου και ξεχώρισε
2023
Online πρόγραμμα αποφόρτισης από το στρες

Access my 10 easy tips

for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now