Συλλογισμοί: Mindfulness # 22 Νοεμβρίου 2021

Mindfulness

Καλή εβδομάδα,

Το Mindfulness είναι απλό. Χρειάζεται μόνο να θυμάσαι να το κάνεις! Είναι ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου, τα συναισθήματά σου, τις σχέσεις σου, τις προκλήσεις που συναντάς…. όλη σου τη ζωή!

Το “γράμμα” που διαβάζετε σήμερα, είναι αφιερωμένο σε διάφορους πρακτικούς τρόπους που εφαρμογής και εξάσκησης στο mindfulness.

Για αρχή, αφιερώστε 2 λεπτά από τον χρόνο σας για να διαβάσετε ένα «Εγχειρίδιο» 4 βήματων για μία Mindful ημέρα. Εφαρμόζοντας αυτά τα 4 βήματα θα καταφέρετε να βιώνετε την καλύτερη εκδοχή κάθε ημέρας. Ακόμα και εκείνης της ημέρας που ίσως εμφανίσει διάφορες προκλήσεις!

Διαβάστε και τις υπόλοιπες προτάσεις.

Αυτή την εβδομάδα…

To quote της εβδομάδας
“Κάποιες φορές για να επαναφέρεις κάτι στην καλύτερή του λειτουργία, χρειάζεται να το σταματήσεις και να το ξαναξεκινήσεις! Το ίδιο χρειάζεσαι και εσύ!

Το quote αυτό θέλει να σου υπενθυμίσει να φέρνεις επίγνωση στο πώς λειτουργείς. Αν έχεις κουραστεί, εκνευριστεί, αγχωθεί, ή αισθάνεσαι να σου λείπει η διαύγεια… σταμάτα! Πρώτα φέρε τον εαυτό σου σε ισορροπία και μετά συνέχισε!

–> Το podcast της εβδομάδας

“Τι μπορεί να κάνει το Mindfulness για εσένα”

Ακούστε το εδώ.

–> Το video της εβδομάδας

“Mindfulness: Πώς να γίνεις καλός και σωστός ομιλητής¨
Δείτε το εδώ

–> Κάποιοι επικοινωνήσατε μαζί μας, και μας ζητήσατε το Newsletter να το λαμβάνετε Παρασκευή. Προσθέσαμε λοιπόν και αυτή την επιλογή στην έρευνα που κάνουμε για να ανακαλύψουμε, ποια είναι η ημέρα που προτιμάτε να λαμβάνετε τις προτάσεις και τα νέα. Μπείτε σε αυτό τον σύνδεσμο και δώστε την απάντησή σας! 
.

Δείτε, εμπνευστείτε, απολαύστε!

–> Tάξη Yoga: Μαλάκωσε και Συνδέσου!
Αυτή η πρακτική έχει διάρκεια 30 λεπτά. Θα σε βοηθήσει να μαλακώσεις προκειμένου να συνδεθείς καλύτερα με το σώμα σου και με τις δυνάμεις σου.
Βρες 30 λεπτά αυτή την εβδομάδα για να φροντίσεις τον εαυτό σου κάνοντας αυτή την τάξη

–> Mindfulness Podcast

Ακούστε τι είναι το Digital Mindfulness και πώς θα σας βοηθήσει να ισορροπείτε. Αυτό το επεισόδιο θα σας βοηθήσει πολύ, αν διαπιστώνετε ότι οι οθόνες σας “κλέβουν χρόνο”, σας αποσπούν και σας κουράζουν.  Ακούστε το επεισόδιο εδώ.

–>Πρόταση για ρόφημα

Το Yogi Tea είναι νόστιμο και θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η συνταγή που θα διαβάσετε είναι Αγιουρβεδική και ο συνδυασμός των μπαχαρικών έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Διαβάστε πώς θα το φτιάξετε εδώ.

——-

Eίμαι πάντα εδώ για να μοιράζομαι καλές ιδέες και να σας υποστηρίζω στην “διαδρομή”

Κωνσταντίνος

Share

Ακολούθησε 10 εύκολα tips

για μία καθημερινότητα με ευεξία, αρμονία και καλή διάθεση

Σου κάνω δώρο έναν οδηγό με 10 tips που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μου και θα τον λάβεις αμέσως στο email σου. Θα λαμβάνεις επίσης σε εβδομαδιαία βάση άρθρα με προτάσεις για έμπνευση, βίντεο με πρακτικές καθώς και τα events που ετοιμάζω. Σε διαβεβαιώνω ότι τα στοιχεία σου δεν χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό ούτε θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Mind your Mind

Αυτό είναι ένα podcast για εσάς! Εδώ μοιράζομαι μαζί σας τρόπους για να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας.  

Listen now