H Αγιουρβέδα μέσω της πρακτικής της Yoga – 30h Advanced Teacher Training

September 12 - 15

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμβάθυνσης στην Αγιουρβέδα

&

στην εφαρμογή της μέσω της πρακτικής της Yoga για δασκάλους (και προχωρημένους μαθητές)

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των αρχών της Αγιουρβέδα μέσω της πρακτικής της Yoga και στηρίζεται έντονα στην βιωματική προσέγγιση. H καλλιέργεια ενός ισχυρού, υγιούς σώματος και η εκπαίδευση του νου θα πρέπει να συμβαδίζουν. Οι δύο αυτές επιστήμες οδηγούν στη τέλεια αυτοπραγμάτωση όπως την ορίζει η φιλοσοφία της Yoga.

Παρακολουθώντας αυτή την εκπαίδευση θα αποκτήσετε την γνώση και την ικανότητα να «βλέπετε» τον κόσμο γύρω σας μέσα από το πρίσμα των αρχαίων συστημάτων της Γιόγκα και της Αγιουρβέδα σε συνδυασμό. Είναι δυο επιστήμες που εξ ορισμού συμπληρώνουν η μια την άλλη. Η γιόγκα είναι το μονοπάτι της πνευματικής τελειώσεως και η Αγιουρβέδα η πρακτική που προσφέρει τη δυνατότητα της βέλτιστης κατάστασης του φυσικού σώματος.

Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να μελετήσετε τα “Pancha Maha Bhutas” η αλλιώς τα πέντε μεγάλα στοιχεία και πώς αυτά σχετίζονται με την Αγιουρβέδα, το σύστημα των Τσάκρας αλλά και τα 5 Koshas. Έτσι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την πρακτική σας ως το μέσο για να φέρετε στη ζωή αυτές τις φιλοσοφικές διδασκαλίες, καθώς εξασκείτε το σώμα και το καθοδηγείτε προς την ισορροπία, την υγεία και την ευεξία.

Θα μάθετε να εντάσσετε την Αγιουρβέδα σε ένα μάθημα γιόγκα και τον τρόπο να προσφέρετε στους μαθητές σας μία βαθύτερη κατανόηση του ατομικής τους σύνθεσης των Dosha. Επίσης θα κατανοήσετε πώς οι βασικές έννοιες της Αγιουρβέδα και τα 5 στοιχεία της, σχετίζονται με την καθημερινή ζωή και τους ρυθμούς της φύσης.

Ακόμα περισσότερο, θα αποκτήσετε τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να προσφέρετε ιδιωτικά μαθήματα που θα βοηθούν τους μαθητές σας να αναπτύξουν μία προσωπική πρακτική στη γιόγκα, εξατομικευμένη στις ξεχωριστές σωματικές και πνευματικές ανάγκες του καθενός.


Δείτε συνοπτικά τι θα κερδίσετε παρακολουθώντας αυτό το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

  • Προσαρμόστε τις τάξεις σας για την εξισορρόπηση των 3 Doshas
  • Σχεδιάστε αλληλουχίες και ροή σε συμφωνία με τα 5 Στοιχεία και τις Εποχές
  • Διδάξτε ιδιωτικά μαθήματα Γιόγκα εφαρμόζοντας τις Αγιουρβεδικές αρχές
  • Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε θεραπευτικά τις 5 Pranas
  • Μάθετε πώς να κάνετε χρήση της pranayama και του διαλογισμού, ως μέσα αντιμετώπισης των ανισορροπιών των Doshas
  • Γνωρίστε τις αρχές της Αγιουρβεδικής διατροφής
  • Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και φροντίστε τον εαυτό σας με τα εργαλεία του τρόπου ζωής που προτείνει η αρχαία επιστήμη της Αγιουρβέδα και της Yoga.

Πληροφορίες

– Ημερομηνίες & Χώρος

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και θα πραγματοποιηθεί στο Armonia (Harmony)-Vinyasa Yoga & Meditation Cultural Center Κερκύρας 8, 3ος όροφος TΚ 55133, Βυζάντιο, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη τις ώρες και μέρες που ακολουθούν:

Πεμ. 12/9 – Παρ. 13/9: 09:00-17:00
Σαβ. 14/9 – Κυρ. 15/9: 09:00-18:00

– Συμμετοχή

Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές μέχρι τις 20/7.

Early bird μέχρι τις 30/6: 345€
Από 1/7: 380€.

Η κράτηση της θέσης είναι απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στείλτε email στο info@yogarmonia.com με θέμα Ayurvedic Yoga Teacher Training και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνήστε στο 2310 419450.

Sharing is caring!Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x