Ayurveda – Η Επιστήμη του Ευ Ζην

Ένα workshop αφιερωμένο στις πρακτικές για καλή ζωή

Yoga – Ayurveda – Ψυχολογία – Φιλοσοφία

All levels 

Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με τις πρακτικές του αρχαιότερου και ταυτόχρονα διαχρονικού, θεραπευτικού συστήματος της Αγιουρβέδα, μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το βιωματικό workshop .

Η Αγιουρβέδα είναι ένα ολιστικό σύστημα υγείας, που συγκεντρώνει περισσότερα από 5000 χρόνια γνώσης και σοφίας. Μέσα από τις πρακτικές της, δίνεται η δυνατότητα στο φυσικό σώμα να λειτουργήσει στην βέλτιστη του κατάσταση.

Αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως ολότητα, εξετάζοντας και τα τρία επίπεδα της ύπαρξης: το σωματικό, το νοητικό και το ψυχικό. Στόχος της είναι η διατήρηση της καλής υγείας σε συνδυασμό με την πνευματική εξέλιξη και την επιτυχία. Γι’αυτό τον λόγο προτείνει εξατομικευμένους τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης των ανισορροπιών, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλούς παράγοντες όπως το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, ο τρόπος σκέψης, τα ατομικά χαρακτηριστικά κτλ.

Ο Κωνσταντίνος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας, στην εφαρμογή του συστήματος της Ayurveda. Σε αυτό το εργαστήριο, θα σας βοηθήσει με απλό και κατανοητό τρόπο να εμβαθύνετε σε βασικό επίπεδο, στο πώς δουλεύει ως σύστημα που προάγει την ευεξία και την καλή υγεία.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου συνδυάζει την θεωρία της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας της Ayurveda με πρακτικές, βιωματικές ασκήσεις.

Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή, με το πώς να χρησιμοποιείτε την Ayurveda στην καθημερινότητά σας, ως ένα εργαλείο για την βελτίωση της ισορροπίας, της υγεία και της ευεξία σας.

Συγκεκριμένα θα μάθετε:
.

 • Βασικές έννοιες της Αγιουρβέδα, τα 5 στοιχεία της και πώς σχετίζονται με την καθημερινή ζωή και τους ρυθμούς της φύσης.
 • Πώς η Yoga και η Ayurveda συμπληρώνουν η μία την άλλη, εξυπηρετώντας την ευζωία μας.
 • Τα 3 Doshas και οι τύποι ανθρώπων
 • Πώς εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται οι ανισορροπίες
 • Πρακτικές ενσυνείδητης διατροφής μέσα από την Ayurveda
 • Ο Αγιουρβεδικός ημερήσιος κύκλος, οι εποχές και τα στάδια της ζωής
 • Πρακτικές αυτοφροντίδας και η σημασία υιοθέτησης μίας ρουτίνας ευεξίας (dinacharya)
  .

Φεύγοντας από το εργαστήριο, θα έχετε αποκτήσει μία νέα οπτική μέσα από το πρίσμα της Αγιουρβέδα, τόσο για τον κόσμο γύρω σας όσο και για την ίδια σας την ύπαρξη.

Ο Δάσκαλος

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού, Wellness Coach & Mentor, Ayurvedic Nutrition Advisor και NLP Master Coach.

Έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 30 χρόνια γνώσης κι εμπειρίας από διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης, όπως η φυσική αγωγή, η διατροφή, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η Ayurveda, η ψυχολογία, το NLP (Neuro Linguistic Programming), το Timeline Therapy ™ και η ύπνωση.

Γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στιλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής.

Είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας και ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας, ένας δάσκαλος που διαρκώς ταξιδεύει, διοργανώνει σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση με σκοπό την ευζωία και την ευημερία.

Πληροφορίες Συμμετοχής & Κρατήσεις θέσεων

 • Τοποθεσία: Armonia Meditation Center,  Κερκύρας 8, 3ος όροφος . Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
 • Ώρα: 09:00 – 15:00
 • Απευθύνεται σε όλους: Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε έμπειρους μαθητές και δασκάλους
 • Επένδυση συμμετοχής: 60€ για όλο το εργαστήριο. Έγκαιρη συμμετοχή 50€ early bird έως 1/11/19.
 • Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας. Εξασφαλίστε άμεσα την συμμετοχή σας, στέλνοντας email στοinfo@yogarmonia.com με θέμα Ayurveda Workshop και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο).

Sharing is caring!Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x