Ζήσε τη ζωή που Αγαπάς

Από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

Το πρόγραμμα αυτό είναι μία ενσωμάτωση πρακτικών της Yoga και τεχνικών προσωπικής ανάπτυξης. Τα οφέλη από αυτές τις συνεδρίες coaching είναι:

–     Κατεύθυνση Ζωής και Σχεδιασμός Αξιών

–     Ισορροπία και Εσωτερική Γαλήνη

–     Υποστήριξη και Κίνητρο με Στόχους Ζωής

–     Έμπνευση και Ευεξία

–     Ανάπτυξη Υγειών Σχέσεων

Φτάστε στο υψηλότερο επίπεδο της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτές οι συνεδρίες είναι προσανατολισμένες στο να σας βοηθήσουν, καθώς μαζί θα ανακαλύπτουμε και θα αποκαλύπτουμε ό,τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σας.

Οι συνεδρίες εστιάζουν στον καθορισμό και στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, καθώς δουλεύουμε ώστε να εξαλείψουμε οποιοδήποτε εμπόδιο, ορθώνεται μπροστά σας είτε φυσικό είτε νοητικό.

Θα έχετε όφελος κερδίζοντας τα «εργαλεία» που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στην ζωή σας με μεγαλύτερη ευχέρεια και χάρη, καθώς φτάνετε όλο και πιο κοντά στον αληθινό σας σκοπό.

Πρόκειται για μία πρόσκληση ώστε να ζήσετε μία ζωή με αυθεντικότητα, πάθος και ψυχική πίστη στις δυνατότητες όλων των πραγμάτων.

Οι συνεδρίες coaching είναι σχεδιασμένες κατά τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας και στο πρόγραμμά σας. Για τον λόγο αυτό παρέχεται η δυνατότητα τόσο για προσωπικές συναντήσεις όσο και μέσω Skype. Κλείστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.

I Love My Life