Meditation: «The Garden of your Mind»

Meditation: «The Garden of your Mind»

07 November - 30 November

Αυτό το προσιτό και καινοτόμο σεμινάριο θα σας καθοδηγήσει με απλό τρόπο στη δική σας πρακτική διαλογισμού. Μια πρακτική που θα σας ενθαρρύνει να απελευθερωθείτε από το στρες, να ακονίσετε τη νοητική σας εστίαση και να διατηρήσετε μια πιο ήρεμη προοπτική για τα πράγματα.

Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις προκλήσεις της ζωής σας με περισσότερη ρευστότητα και ευχέρεια.

Ο «κήπος» του νου 

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο νους είναι όπως ένας κήπος; Ένας κήπος, που προκειμένου να μας ανταμείψει με καλούς καρπούς, χρειάζεται καθημερινά φροντίδα, να τρέφεται και να ποτίζεται με προσοχή.

Αυτό καθιστά τον κάθε έναν από εμάς, τον «Κηπουρό» του Νου του. Πρέπει λοιπόν να τον καλλιεργούμε και φροντίζουμε καθημερινά, ώστε να μας ανταμείψει βελτιώνοντας την ζωή μας. Το καλύτερο «δώρο» που μπορούμε να κάνουμε στο Νου μας, είναι ο Διαλογισμός.

Σκεφτείτε τώρα τον Νου, σαν ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Εσύ έχεις την ικανότητα και την επιλογή να καλλιεργήσεις ό,τι θες. Αν θες μήλα θα φυτέψεις μηλιές και δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι γιατί δεν βγήκαν πορτοκάλια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θες να γεμίσεις με σκουπίδια τον κήπο σου, γιατί δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Τι πρέπει λοιπόν να επιλέξεις να βάλεις στον Νου σου; Πώς θα καλλιεργήσεις αυτό το τόσο εύφορο έδαφος, ώστε να μαζέψεις αργότερα τους καρπούς που πραγματικά θες;

Όλοι θέλουμε μια ζωή που να μας γεμίζει, μία ζωή γεμάτη νόημα, και αυτός ο κύκλος συναντήσεων αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Nου σας μέσα από απλές τεχνικές διαλογισμού και να φυτέψετε τους σπόρους που εσείς θέλετε. Ο διαλογισμός προσφέρει την ικανότητα της βαθύτερης αντίληψης των όσων συμβαίνουν στο εξωτερικό περιβάλλον αλλά και συγχρόνως στη διάνοια του ανθρώπου.

Το αποτέλεσμα μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα είναι να αισθανθείτε πιο γαλήνιοι, πιο σίγουροι, γεμάτοι έμπνευση και κίνητρα και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Από τις βελτιωτικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα πετύχετε, θα ωφεληθούν μαζί με εσάς η οικογένεια σας, οι φίλοι και γενικότερα το περιβάλλον σας.


Λίγα λόγια από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη:

«Μελετώ και ασκώ τον διαλογισμό εδώ και 30 χρόνια, μέσα από διάφορες παραδόσεις, και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει επηρεάσει δραστικά τον τρόπο που λειτουργώ στην καθημερινότητα.

Πλέον έχω αναπτύξει τον δικό μου τρόπο για να διαλογίζομαι και να αποκτώ πρόσβαση στο νου μου, πράγμα που με έχει βοηθήσει να δημιουργήσω μια ζωή που λατρεύω. Μία ζωή με σκοπό και νόημα.

Αυτή τη γνώση χαίρομαι να την μοιράζομαι και πιστεύω ακράδαντα ότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να συνδεθούμε με τον βαθύτερό μας εαυτό. Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια ανθρώπους να αλλάζουν, να βελτιώνονται, και αυτό είναι το κίνητρό μου για να συνεχίζω.

Ελάτε μαζί μου και γίνετε ένας σπουδαίος «Κηπουρός»»


Ενότητες

 • Mindfulness – Ενσυνείδηση

Tι σημαίνει να είναι κάποιος συνειδητός στιγμή τη στιγμή, στο παρόν. Θα συζητηθεί η ικανότητα της βαθύτερης αντίληψης των πραγμάτων, των καταστάσεων και τελικά των πράξεων του ατόμου.

 • Stress Relief Meditation

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο διαλογισμός βοηθά στο να μπαίνετε σε μια κατάσταση ξεκούρασης του συνειδητού θα μάθετε τρόπους συγκέντρωσης που λειτουργούν άμεσα στον κατευνασμό του στρες.

 • Αρμονία

Mέσω των ασκήσεων συγκέντρωσης θα μπορέσετε να μάθετε να αναγνωρίζετε με επιτυχία τις διακυμάνσεις του νου. Σαν αποτέλεσμα θα μπορέσετε να παρατηρήστε καλύτερα τα συναισθήματα που πυροδοτούν το κριτικό κομμάτι του.

 • Αφθονία

Θα εξασκηθούμε πάνω σε ασκήσεις διαλογισμού που θα σας προσφέρουν την εμπειρία της αίσθησης συνοχής στο σώμα, στο νου και στην συμπεριφορά σας, ώστε να δημιουργήσετε μία εσωτερική κατάσταση που θα σας οδηγήσει σε μια πλούσια και γεμάτη ζωή.


Ημερομηνίες & Ώρες

 Απογευματινή ομάδα 19:30 – 21:00 Τρίτη

 • 07/11 Mindfulness – Ενσυνείδηση
 • 14/11 Stress Relief Meditation
 • 21/11 Αρμονία
 • 28/11 Αφθονία

Πρωινή ομάδα 12:00 – 13:30 Πέμπτη

 • 09/11 Mindfulness – Ενσυνείδηση
 • 16/11 Stress Relief Meditation
 • 23/11 Αρμονία
 • 30/11 Αφθονία

Κρατήσεις & Πληροφορίες

 • Προαγορά Κύκλου μέχρι 01/11: 100€
 • Τιμή Ενότητας: 30€

*Για κρατήσεις πατήστε ΕΔΩ.

*Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Life Clinic Group στο +30-210-6772222 ή στείλτε email στο info@lifeclinicgroup.com

Sharing is caring!Access my 10 easy tips
for living a vibrant, healthy, joyful life.

Here is a gift for you to make you feel great. Write your email here and I will send you my 10 tips for vibrant health. You will also receive my newsletter with news, tips, events, suggestions and inspirations for better living. *Your contact information will not be shared or used for any other purpose*

Your Name...
Your Last Name
Your Email...
x